Hercův manažer, fotograf Miloš Schmiedberger (76), svého svěřence navštěvuje. „Byl jsem za Jirkou, ale on stále dokolečka tvrdí, že mu nic není a chce domů,“ stýská si. „Lidi, kterým nic není, neleží v nemocnici,“ dodává.

Více odpočívat

Manažer je přesvědčený, že herec a bavič nedbá na dobře míněné rady kardiologa prof. Rudolfa Špačka. Slavný pacient by měl více odpočívat a necourat moc po venku. Ale rozčilovat se kvůli tomu Schmiedberger už nemíní. „Měl jsem infarkt a tohle je házení hrachu na zeď. Zpočátku měli lékaři dokonce podezření na slabý zápal plic. Naštěstí se to prý nepotvrdilo,“ upřesňuje manažer a fotograf. Má svých starostí dost, protože chystá knihu svých filmových fotografií.

Starost exmanželky

Jirkova třetí manželka Marta Krampolová (59) je se svým ex stále ve spojení. „Ono mu vždy brzy otrne,“ potvrzuje. „Ale mě zaujala jiná věc. Byla jsem s Jirkou jedenáct let a nepamatuju se, že by měl takové problémy s kašlem a s dýcháním. Přitom to, že má astma už od dětství, říkal vždycky. Ale nestonal tolik,“ zdůrazňuje Marta.

Věčně na infuzích

Na kapačkách skončil Jiří Krampolběhem posledních let mnohokrát. Před dvěma lety za tři měsíce čtyřikrát, loni po premiéře filmu Život je sranda trávil Na Františku svátky i Silvestr. Letos před oslavou 85. narozenin byl též hospitalizovaný.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol: Štve mě, jak ze mě všichni dělají chcípáka Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Fotogalerie
56 fotografií