V době svého skonu byl Matthew Perry sám. Nejenom ve své obrovské vile v Kalifornii, konkrétně v Pacific Palisades, ale i v osobním životě. Jeho snoubenka Molly Hurwitzová (32) se s ním rozešla v roce 2021. Důvodem konce jejich romance byl jak boj známého herce s jeho démony, mezi které patřily závislosti na drogách a alkoholu, tak i to, že si měl vypisovat na sociálních sítích s mladými děvčaty. A s nikým dalším už poté oficiálně nerandil.

Neznamená to ovšem, že by o něj nebyl zájem. Přestože talentovaný Matthew už dávno nevypadal jako sympaťák Chandler Bing z populárního sitcomu Přátelé, hodně ztloustl a zpustl, pouhý den předtím, než nalezl svou smrt ve vířivce, byl viděn na schůzce s tajemnou brunetkou v hotelu Bel-Air v Los Angeles v Kalifornii. Dvojice zde podle očitých svědků seděla více než hodinu a půl, skvěle se bavila... a nakonec dokonce z podniku odešla bok po boku.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Čeští Přátelé opět spolu. Nabídku na dabing nového dílu ještě nedostali! Jiří Marek

Herec známý jak z populárního, výše zmiňovaného seriálu, tak i z komedií Můj soused zabiják nebo Jen blázni spěchají, byl údajně na první pohled zcela okouzlen a veškerou svou pozornost věnoval své společnici. A to do takové míry, že téměř ignoroval své jídlo! Lidé v jeho okolí ostatně potvrdili, že byl Perry v poslední době znovu „na lovu“. Netajil se tím, že by chtěl manželku a děti... zkrátka rodinu, kterou on coby dítě rozvedených rodičů nikdy neměl.

Anketa

Která postava z Přátel je vaše nejoblíbenější?

Chandler
Ross
Rachel
Monica
Joey
Phoebe

Právě rozchod matky a otce ho prý poznamenal natolik, že se dostal do nekončící spirály sebedestrukce. A řada vlastních neúspěšných vztahů v něm zanechala pocit smutku a deprese, že nikdy nenašel lásku, po které toužil... Jeho postelí přitom prošla nejedna slavná kráska, například Gwyneth Paltrowová (51), Julia Robertsová (56), anebo sexbomba z Pobřežní hlídky Yasmine Bleethová (55). Žádná z nich však s komplikovaným Perrym delší dobu nevydržela...

Fotogalerie
64 fotografií