Manažerka a vyhledávačka literárních talentů se s hercem dala do kupy v roce 2018. V roce 2020 následovaly zásnuby, ale po dalším roce se pár rozešel. „Byl by rád, že svět mluví o tom, jak byl talentovaný. A to on byl!“ napsala Molly na instagramu, kam přidala fotku Perryho siluety v zimní městské krajině.

Naznačila rovněž, že byl Perry trochu »samožer«. „Jak se blížilo to shledání Přátel po letech, koukali jsme spolu na staré díly, on ty scény vyloženě studoval, pouštěl dokola a říkal: „Ku*va, já jsem byl dobrej! Vidělas, co jsem tam udělal?!“ Perry přitom sám sebe vnímal jinak. „Až budu po smrti, nechci, aby Přátelé byli první věcí, na kterou se bude vzpomínat. Chci, aby to byl fakt, že jsem pomáhal lidem,“ tvrdil sám.

Nepoznaná bolest

Hurwitzová také naznačila, že důvodem jejich rozchodu byl Perryho boj s démony. „Znala jsem i jeho druhou tvář. I když jsem ho milovala hlouběji, než jsem dokázala pochopit, byl komplikovaný a působil mi bolest, jakou jsem do té doby nepoznala,“ vysvětlila. „V mojí dospělosti na mě nikdo neměl tak hluboký vliv jako on. Jsem mu za to nesmírně vděčná – za vše, co jsem se z našeho vztahu naučila. Cítím úlevu, že jsi v klidu, Matty,“ zakončila své vyznání.

Anketa

Která postava z Přátel je vaše nejoblíbenější?

Chandler
Ross
Rachel
Monica
Joey
Phoebe

Randil s Molly, ale... Teenagerkám psal oplzlé zprávy!

Ne vše je natolik idylické, jak to Molly líčí. K jejich rozchodu třeba přispěla osobní asistentka Kate Haralsonová, když propálila, že ji Perry kontaktoval na seznamce a posílal jí nemravné zprávy. „Mně tehdy bylo teprve devatenáct...“ vzpomíná žena, která rovněž vysvětlila, proč intimní korespondenci vytáhla na světlo boží: „Spousta lidí mi říkala, že jsem tyranka a zlá, že jsem to zveřejnila, a já se kvůli tomu cítila trochu špatně. Ale zároveň mám pocit, že spousta kluků z Hollywoodu se baví se všemi těmi mladými dívkami, a to je něco, co by si podle mě měla spousta lidí uvědomit...“

Kondolence seriálových kolegů: Ne Přátelé, ale rodina!

Společné prohlášení k Perryho smrti už vydali i kolegové ze seriálu Přátelé, tedy Jennifer Anistonová (Rachel, 54), Courteney Coxová (Monica, 59), Lisa Kudrowová (Phoebe, 60), Matt LeBlanc (Joey, 56) a David Schwimmer (Ross, 56). „Všichni jsme ze ztráty Mattyho naprosto zdrceni. Byli jsme víc než jen herečtí kolegové, byl to náš bratr. Jsme rodina, zažili jsme spolu to dobré i to zlé,“ vzkázali představiteli Chandlera do nebe. „Je toho tolik, co bychom mohli říct, ale právě teď si dáme čas na truchlení a zpracování této nepochopitelné ztráty. Časem, až toho budeme schopni, řekneme víc,“ dodali herci.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Čeští Přátelé opět spolu. Nabídku na dabing nového dílu ještě nedostali! Jiří Marek

Fotogalerie
44 fotografií