Anička se na chalupu přesunula před několika dny. Užívá si tam barevného podzimu, chodí na procházky do lesa, ale především nabírá síly. Poté, co oznámila, že se jí rakovina vrátila, tentokrát do plic, zahájila léčbu. Pravidelně chodí na chemoterapie, které ji dost vysilují. A protože jí hlavu pokrývají různé šátky nebo čepice á la turban, zřejmě si už oholila hlavu, tak jako poprvé, když s nemocí bojovala.

Aničko, pokaždé mi vháníte slzy do očí, protože si strašně moc přeji, abyste tu potvoru porazila. Všichni vás mají rádi, držte se a bojujte,“ dodávají jí sílu fanoušci na sociální síti. 

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček o Aničce, která opět bojuje s rakovinou: Musí mít štěstí! Markéta Reinischová

Při pohybtu v malebné chaloupce v Českém ráji jí společnost dělá i přítel. „Můj současný přítel je muzikant, ale znali jsme se dlouho předtím. Než jsme spolu začali chodit, byli jsme předtím nejlepší přátelé,“ svěřila se Slováčková. Nejenom on, ale i celá rodina jsou Aničce velkou oporou v boji se zákeřnou nemocí. 

Anička se začala léčit a všichni čekáme, jak velké bude mít štěstí. Vím, že je velká bojovnice. Nedokáži myslet na něco jiného, ale vím, co dokáže medicína, která není všemocná. Věřím tomu, že Anička je bojovnice, která to zvládne. Je to můj miláček,“ řekl Blesku Felix, který byl mezi prvními, komu dcera řekla, že se rakovina vrátila. Byl s ní ostatně i na lékařské prohlídce, která to odhalila.

Fotogalerie
82 fotografií