Divácké složení bylo letos krapet jiné než v předchozích kolech. Své favority přišli podpořit jiní členové rodiny, největší rodinný fan klub tam měla Ivana Chýlková. A zatímco její vypadnutí ze soutěže „slavili“ ještě jako rodina, hromadně na parketu, domů jeli už každý zvlášť. Ivana odcházela s Jitkou Asterovou, Jan Kraus zase se syny Jáchymem a Adamem a jejich přítelkyněmi.

Hbité nohy svého muže obdivovala Lucie Rohanová, manželka kajakáře Vavřince Hradilka. Společně se zdrželi na nočním poveselí a usměvavý Hradilek si svou lásku, kterou si vzal letos v červnu, vedl za ručičku domů.

Na tanečníky se tentokrát přišel podívat i slovenský zpěvák Igor Timko, frontman kapely No Name. Ten se na večírku zdržel se svou manželkou a místní víno mu chutnalo natolik, že si jednu sklenku odnesl s sebou. Zřejmě si lahodný mok dopil po cestě domů.  

Svůj rodinný klan tu tentokrát neměl Richard Krajčo, a tak si to kráčel ze StarDance domů sám. Po cestě se ale potkal s vypadnutým tanečníkem Janem Tománkem a jeho syny a hned měl o společnost postaráno. Doprovodil je pak k autu a objímal se s nimi, jako by se už neměli nikdy vidět.

První vypadnutý pár z druhého kola David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná si to domů pro změnu kráčeli s obrovskými obrazy v ruce. Zřejmě oba dostali dárek, který jim bude jejich krátkou účast v taneční soutěži připomínat. Zatímco Dvořákové pomáhal s obrazem partner, Prachař musel rozměrný dar táhnout sám.

Živelnou a talentovanou Dariju Pavlovičovou přišla v neděli opět podpořit sestra, s tou také později odcházela z večírku.  

Video
Video se připravuje ...

Vzpomínky »české Marilyn Monroe« Miluše Bittnerové na účinkování ve StarDance: Tatínkovi našli rakovinu plic! Blesk TV

 

Fotogalerie
135 fotografií