Už je to téměř rok a půl, co Dáda nevěrného manžela vzala zpátky, i když jí veřejným vztahem s o 40 let mladší malířkou Lucií Gelemovou neskutečně ublížil. 

Felix mě strašně ponižoval, hodně si dovolil, když si někdo dovolí na slabší, tak je geroj. Ale kdyby to bylo naopak, tak by byl ponižován. Mám s ním dvě děti a spoustu hezkých zážitků,“ odpověděla na dotaz čtenáře, jak mohla tak dlouho snášet ponižování od manžela v Kápni božskou! Patrasová, která na otázku, zda Slováčka miluje, odpověděla: „Felixe mám ráda, kdybych ho ráda neměla, tak už s ním dávno nejsem. Velká láska to opravdu byla, ale myslím že to Felix hodně zvoral.“

Video
Video se připravuje ...

Nerozhodná Dáda Patrasová: Ostrá slova o Felixovi! A Valentýn slavila s Italem Vitem Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Zvoral je slabé slovo, protože sedm let trvající vztah s milenkou jejich manželství silně poškodil a Dádě došla trpělivost. 

„Podala jsem žádost o rozvod, Felix mě přinutil, abych to stáhla a sliboval a sliboval. Myslím, že se poučil, protože na to velmi doplatil. Po rozchodu s tou paní měl období, kdy na tom byl nervově velmi špatně, velmi ho to zasáhlo. Snažila jsem se mu pomoct,“ svěřila se herečka. „My se s Felixem nehádáme, důležité je, jak kdo pojme třeba nějaký problém, v podstatě jsme momentálně v pohodě,“ dodala. 

Velkou oporou jí byli děti a italský přítel Vito. „Oba nás zná celý život, a když vztah manžela s tou paní gradoval, tak mi sám zavolal s tím, že mě vždycky miloval a chce mi pomoct. Kvůli covidu jsme se teď dlouho neviděli, ale jsme v denním kontaktu a pořád je mezi námi přátelský vztah,“ přiznala královna dětských srdcí. 

Fotogalerie
56 fotografií