Podle informací webu TMZ nechybělo málo a ikonický Chandler ze seriálu Přátelé mohl stále ještě být mezi námi. Hercovo mrtvé tělo totiž po pravděpodobném utonutí leželo ve vodě ve vířivce jen chvíli.

Matthew Perry byl v okamžiku smrti sám. Přes den se stavil zahrát si svůj oblíbený piklebal v Riviera Country Clubu, po návratu domů poslal asistentku (pravděpodobně svou letitou zaměstnankyni a dobrou kamarádku Brianu Brancatovou, její identita ale zatím nebyla potvrzena) cosi vyřídit mimo rezidenci a sám si na chvíli odskočil do výřivky. Když se vrátila, Matthew už byl bezvládný, a tak k němu okamžitě zavolala záchranáře. Ti už ovšem mohli pouze konstatovat smrt. 

Nové informace naznačují, že nechybělo mnoho a slavného herce se ještě mohlo podařit zachránit... Bohužel, osud byl neúprosný. 

Policie uvedla, že v Perryho rezidenci nenalezla žádné ilegální drogy. Nalezeny byly ale léky na předpis, jako jsou antidepresiva nebo prášky proti úzkostem. Našly se i léky na chronickou obstrukční plicní nemoc (CHOPN), která se často objevuje u lidí s rozedmou plic či chronickou bronchitidou. 

Perry byl dlouholetý kuřák, ve svém domě měl ale před smrtí nikotinové náplasti a žvýkačky. Vypadá to tak, že to se svým zdravím myslel opravdu vážně a s kouřením se snažil skoncovat. Bohužel to již nestihl. 

Video
Video se připravuje ...

6994672 .

Fotogalerie
96 fotografií