Původem kanadský herec Matthew Perry (†54) zesnul v sobotu 28. října – mrtvé tělo nalezl jeho asistent ve vířivce. Vzdor faktu, že v minulosti bojoval se závislostmi na alkoholu a drogách, nebylo v jeho vile v Los Angeles nic takového nalezeno, a tak se zdá, že podlehl náhlému infarktu... anebo se v horké vodě omylem utopil. Do vířivky šel totiž krátce po dvou hodinách hraní pickleballu. K této obrovské tragédii se vyjádřila i slavná provokatérka Nela Slováková. Kdo by však čekal slova plná smutku, ten by byl na omylu!

„Všechny věci se v životě dají řešit!!! Závislosti, užívání léků a podobně! Jen slaboši je řešit neumí / nechtějí!!! Proto ani nevím, jestli mi je líto, že se opilý utopil ve vířivce!!! Pro své staré rodiče připravil na jejich stará kolena krásný dárek. Sobeckost největšího kalibru! Pardon!“ běsnila na sociálních sítích... a svými slovy a rychlým soudem ještě před oficiálním zveřejněním příčiny Perryho smrti všechny náležitě pobouřila. I proto, že měl herec známý ze seriálu Přátelé už dlouhou dobu abstinovat.

Video
Video se připravuje ...

Co jste nevěděli o seriálu Přátelé? Tohle vás zaručeně překvapí! Videohub

Perry se přitom netajil svým celoživotním bojem s mnoha démony. Ve své autobiografii například líčil, jak jednu dobu bral 55 tablet Vicodinu, tedy léku na utlumení bolesti, za den. Od svých 26 let byl čtrnáctkrát na odvykacím programu a sezení Anonymních alkoholiků se zúčastnil více než šesttisíckrát. Měl i dost vážné zdravotní obtíže – před pěti lety se ocitl přímo v ohrožení života, když mu prasklo tlusté střevo. Herec byl poté dva týdny v kómatu a lékaři mu dávali pouze chabou dvouprocentní šanci na přežití...

Slováková, která před lety zvítězila v reality show Hotel Paradise, s ním však soucit neměla... za což se na její plavou hlavinku snesly „hejty“. Na sociální síti byla označována například za „zbytečnou ženskou“, co jenom kope do mrtvého, kterého dohnal jeho bezuzdný životní styl. Pobouřila i některé opravdové celebrity, které v Česku něco dokázaly. „Uf uf uf, to snad ani není možný,“ zlobila se například herečka Patricie Pagáčová (34).

„Twl, to je zlej sen. Se mi úplně stáhnul žaludek z toho hnusnýho komentáře... Nevědomost se samolibostí, pekelná kombinace,“ přidala se herečka Mahulena Bočanová (56). A známý grafik a recesista Tomáš Břínek (42) alias TMBK neodolal, aby blondýnku, která se proslavila prodáváním předražených „šmejdů“, nezpracoval do jedné své fotomontáže. „Kdyby nebyl Matthew Perry slaboch a koupil si mé rukávky s aktivním stříbrem, mohl žít, sobec jeden,“ říká ve svém vtípku.

Fotogalerie
51 fotografií