Byl to sám Ondřej Brzobohatý, kdo si jako první udělal legraci na vlastní účet a už v oznámení o sňatku se svou láskou zavtipkoval, že si o svatební šaty museli nejprve střihnout. „Stačí si střihnout se snoubenkou o to, kdo z vás bude mít nakonec svatební šaty, mít větší trpělivost s místními úřady, schopného a zkušeného koordinátora, odháněč dešťových mraků, starší sestru s prořízlou italskou pusou a vše frčí jako nová Vespa,“ řekl o své veselce. 

Vtip posléze použil i slavný šprýmař a bývalý zeť Haliny Pawlowské (68) Tomáš Břínek a na téma zpracoval jednu ze svých pověstných koláží. „Gratuluju! Happyend,“ okomentoval fotku, na níž mají Danieliny šaty na sobě novomanželé oba. 

Naštvané celebrity

Netrvalo ovšem dlouho a k ožehavému dílku se kromě běžných občanů vyjádřila i řada celebrit. Tohle mi přijde absolutně zbytečný,“ neodpustila si modelka Aneta Vignerová (35). „To je zdvojený, vzhledem k tomu, že to Ondřej použil už jako fór sám na sebe v postu, tak tohle už je jen přihřívání polívčičky,“ vyjádřila se zase vítězka StarDance a hvězda Comebacku Marie Doležalová (36). 

Zpěvák Julián Záhorovský (38) se pro změnu přidal k žertování na adresu Brzobohatého. Já myslel, že děláš koláže,“ zeptal se, jako by byl snímek pravý. Ne, ne... Teď fotím svatby,“ reagoval Břínek. 

Kauza s převlékáním

Herec, hudebník a moderátor Brzobohatý si nedávno prošel drsnou kauzou se svou ex, během níž na něj prasklo, že v soukromí rád rozjede pořádnou drag show – tedy umělecké představení v dámském kostýmu. Taťána Kuchařová (35) jeho nevšední zálibu označila za jeden z důvodů, proč by bylo jejich šestileté manželství záhodno církevně anulovat.

O dragu si samozřejmě každý může myslet, co chce. A zdá se, že co člověk, to názor. Za oba manžele se postupně postavilo množství celebrit, a kdo se ke kauze nevyjádřil, jako by ani nebyl... A Břínkova koláž ukazuje, že téma je zřejmě stále živé. 

Video
Video se připravuje ...

Brzobohatý a Písařovicová: Tajná svatba! FTV Prima

Fotogalerie
72 fotografií