Matthew si dům pořídil za 4 995 000 dolarů a dům disponuje 3 velkými pokoji. Dále se zde rozkládá velký obývací pokoj, jsou zde prostorná kuchyň a 4 koupelny. Sídlo se nachází na pozemku o rozloze 2566 m².

Rozvod rodičů ho zničil

Matthew Perry se narodil ve Williamstownu v Massachusetts americkému herci a modelovi Johnu Bennetovi Perrymu a kanadské novinářce Suzanne Marie Langford. Perryho rodiče se ještě před jeho prvními narozeninami rozvedli. Právě rozvod rodičů stál údajně za jeho celoživotními problémy – s alkoholem a drogami.

Nejslavnější role

V devadesátých letech byl pozván Martou Kauffman a Davidem Cranem na natáčení seriálu Přátelé. Tak se dostal k své nejznámější roli Chandlera Binga. Jeho postava byla, stejně jako Matthew, známá svým pohotovým a sarkastickým ostrovtipem, takže některé hlášky, které vznikly díky improvizaci s ostatními herci na place, byly tak dobré, že se je tvůrci rozhodli v seriálu ponechat. Matthew se po prvních několika sériích stal zastáncem toho, aby všech šest představitelů hlavních postav dostávalo stejně vysoké platy, což nakonec studio odsouhlasilo.

Nečekaná smrt

V sobotu v odpoledních hodinách byl slavný herec nalezen mrtvý ve vířivce. Cizí zavinění nebylo zatím prokázáno, proběhne však ještě pitva. Podle všech dostupných informací stál za skonem Matthewa Perryho infarkt.