Zatímco jeho bývalá manželka Taťána Kuchařová se za jeho koníček styděla, současná žena Daniela Písařovicová (44) mu dává zelenou. Sice se jako Ondřej nepřevléká, ale podporuje ho. 

Brzobohatý tak může dál svobodně sledovat s nadšením a zaujetím různé Drag Queen show, ve kterých si tolik libuje. „Jak rád je sleduji. Nejen v televizi. Rád na ně jezdím i do ciziny, když mám čas. RuPaul’s Drag Race je už taková klasika. Kolikrát zkouším najít vhodný film nebo nový seriál, který bych rozkoukal, ale nakonec většinou skončím u RuPaula. Fascinují mě ty pestré make-upy a transformace do jiné identity,“ přiiznal muzikant v rozhovoru pro listopadové číslo Moje psychologie, které vychází 1. listopadu. 

Rozhovor s Danielou a Ondřejem Brzobohatými najdete v listopadovém čísle Moje psychologie
Autor: Moje psychologie

K líčení, maskám, parukám a šminkám obecně „přičichl“ už jako malý kluk. „Jako každá drag queen jsem i já samozřejmě koukal na tutoriály. Ono to teď bude možná znít divně, ale mně vždy voněly šminky. A pamatuju si, že jsem odmalička miloval, když mě táta bral do maskéren, vlásenkáren a kostyméren v zákulisí divadla. Viděl jsem maskérky, jak líčí herečky, které vždy měly opravdu silnou vrstvu make-upu, a když jsem sám začal hrát divadlo, tak jsem se i sám zkoušel líčit, to mě začalo moc bavit,“ svěřil se Ondřej, který se dnes umí nalíčit lépe než leckterá žena. 

Tu a tam si také nalakuje nehty, nebo se nepozastavuje nad tím, když muž nosí sukni i v běžném životě. „Boj proti předsudkům svádím celý svůj život, takže mi ani nevadí, že jsem teď brán právě jako ten chlap, co rád nosí sukni a klidně i podpatky,“ dodal Brzobohatý s tím, že zastává názor, ať si každý dělá, co chce, jen když tím neohrožuje svobodu nebo zdraví ostatních. 

Video
Video se připravuje ...

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!« Blesk TV

Fotogalerie
38 fotografií