Herečka se vydala do egyptské Káhiry, kde přijala pozvání na vystoupení od Českého krajanského spolku, ještě se stihla stavit za kamarádkou a poté už její kroky mířily zpět na letiště v Káhiře. 

Jelikož nesehnala přímý let, koupila si letenku s jedním přestupem v Srbsku a tam začalo to skutečné peklo. „Letěla jsem do Prahy s jedním přestupem v Bělehradu v Srbsku a srbské aerolinky přiletěly pozdě a já jsem nestihla ten návazný let. Tak jsem dostala náhradní let do Bukurešti a odtamtud do Prahy, ale kvůli počasí jsme do Bukurešti dorazili pozdě a nestihla jsem navazující let. Tak jsem dostala náhradní let do Istanbulu a pak do Prahy, ale kvůli špatnému počasí jsme to nestihli. Pak jsem dostala náhradní let do Athén, ale... no pak už si to nepamatuju,“ svěřuje se Pogodová s nadsázkou ve videu z letadla, kde je totálně rozcuchaná. 

„Teď už jsem na cestě týden, jsem bez kufru, cestovní polštářek mi za tu dobu přirostl k tělu a vyrostly mi vousy,“ pokračovala herečka. Je jasné, že si Sandra svůj příběh trošku přifoukla, nicméně na jejím obličeji jsou viditelné černé kruhy pod očima coby známky únavy z náročné cesty domů. 

Fotogalerie
31 fotografií