Sandra Pogodová se v úterý večer objevila jako jedna z hostů talkshow 7 pádů Honzy Dědka na Primě. Zpátky se v pořadu rozhodně nedržela: ostřílená herečka se otevřeně rozpovídala na téma svého spodního prádla! 

„Teď jsem se vrátila ze Srí Lanky a koupila jsem si tam svoje první bombarďáky v životě. Musela jsem, protože jsem si zapomněla zabalit prádlo. Podprsenku nenosím už dávno, to mám dneska jenom kvůli vám, na co bych to nosila, to se nosí, aby to něco drželo,“ vyprávěla před kamerami. Společnost jí na gaučíku v show dělaly Jitka Asterová (63) a Linda Finková (55), s nimiž tvoří trio Sirény

V minulosti prý podprsenku nezatracovala, postupem času ji ale začala čím dál častěji odkládat. „Já jsem dřív nosila podprsenku jenom proto, abych měla žlábek. Ale nezabalila jsem si ani kalhotky. Tak jsem na Srí Lance sháněla nové, ale oni jsou malí, maj zadky, jako když komár srazí paty. Našla jsem tam pak jeden krámek pro starší a koupila si bombarďáky. Holky, to vám je tak pohodlný,“ obrátila se na kolegyně. „Sandro, já vím,“ dodala zkušeně Jitka Asterová. Celý rozhovor se Sirénami sledujte v úterý ve 21.35 na Primě.

Video
Video se připravuje ...

Sandra Pogodová v 7 pádech Honzy Dědka prozradila, jaké nosí spodní prádlo. FTV Prima

Fotogalerie
75 fotografií