Sandra od začátku pandemie změnila životní styl. Začala se víc hýbat, změnila jídelníček a přidala pravidelné otužování. Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat, herečka během loňského roku zhubla téměř 10 kilogramů. Zatímco většina lidí šla s váhou nahoru, Sandra naopak a stále se jí daří úbytek držet.

Měla jsem depky, kdo je v pandemii neměl a nemá, že jo? Takže jsem se rozhodla s tím něco dělat, cvičím, otužuji se a hlavně točím vtipná videa na sociální síť. Kdo se na můj profil podívá, tak chci, aby se pobavil, zasmál, protože to už spousta lidí neumí,“ řekla Blesku Pogodová. I přes veškerá opatření a budování silnější imunity, se jí ale covid nevyhnul. 

VIDEO: Komička Sandra Pogodová prodělala koronavirus!

Video
Video se připravuje ...

Komička Sandra Pogodová prodělala koronavirus! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

V březnu jsem si tím prošla. Nebylo to hrozné, ale cítím to dodnes, hůř se mi dýchá, jsem hodně unavená, ale snažím se s tím bojovat a vrátit se do formy. Jsem ráda, že jsme s taťkou dopsali druhý díl knížky Vrať se do pogody. Zatímco první díl byly historky z mé rodiny, tak ten druhý je plný historek kolegů, a myslím, že se lidi budou bavit stejně, jako my, co jsme je zažili,“ dodává se smíchem sympatická komička. 

Sandra i přes své zdravotní obtíže nechyběla na kostýmní zkoušce muzikálu Láska nebeská, kde dostala komickou roli paní Metelkové. 

Fotogalerie
42 fotografií