K tajemnému úkazu došlo bohužel přesně ve chvíli, kdy se Bohdalka pohodlně usadila do hlediště. „Tak tohle se nám za dvacet let ještě nikdy nestalo. Už tu byl opravář, je to prý chyba softwaru a opravovat se to bude minimálně tři dny,“ řekl deníku Aha! producent Oldřich Lichtenberg (57). „No, to určitě způsobila úcta k Jiřince. Ta legrace mě přijde minimálně na sto tisíc,“ pokrčil rameny. 

Kvůli covidu bylo do hlediště pozváno jen pár lidí. Krom Bohdalové to byla ještě Helena Vondráčková (73), která zastupovala Olgu Matuškovou (72) žijící na Floridě. „Helena má moji plnou důvěru. Když řekne, že by se to Waldovi líbilo, tak to musí být dobrý. Pevně věřím, že na premiéru dorazím,“ svěřila Aha! vdova po legendárním zpěvákovi.

VIDEO: Jiřina Bohdalová: Zdravice pro čtenáře její knížky Vždycky upřímná!

Video
Video se připravuje ...

Jiřina Bohdalová: Novoroční zdravice pro čtenáře její knížky Vždycky upřímná! Petr Macek

Nadšen byl i Karel Vágner (78), jehož syn Pepa (30) dostal v muzikálu velkou roli. Do hlediště se na chvíli usadila i Naďa Konvalinková (69). Má sice v muzikálu obrovskou činoherní roli, kvůli rozbité točně se ale odehrávaly jen fragmenty, takže měla čas i z jeviště sejít dolů.

Mezi jednotlivými fragmenty děj odvypravoval režisér a scenárista muzikálu Zdeněk Zelenka (66), kterému nakonec také všichni vysekli poklonu. V závěru generálky všichni skončili u producenta v kanceláři na skleničce. „Nedokážu si představit, že by se nám točna pokazila ve chvíli, kdybychom měli plné hlediště,“ hrozil se Lichtenberg. Mezi divadelníky ale platí nepsané pravidlo – čím horší generálka, tím úspěšnější premiéra... A dle toho by měl »Lásku« čekat úspěch přímo nebeský!

VIDEO: Jiřina Bohdalová prozradila své tajné přání v soutěži Máme rádi Česko

Video
Video se připravuje ...

Jiřina Bohdalová prozradila své tajné přání v soutěži Máme rádi Česko FTV Prima

Fotogalerie
56 fotografií