Nekorunovaná královna českých nahých scén Aneta Krejčíková před časem podstoupila plastiku prsou - a nechala si upravit svá přírodní ňadra velikosti 5. Jak se nakonec ukázalo, nijak zásadně je nezmenšila - spíše podstoupila určitou jejich modelaci. „Jsou jen vejš,“ upřesnila na sociální síti. Takzvaní horňáci, co u žen preferují pořádně velké poprsí, tak nakonec plakat nemuseli. Naopak, se svůdnými outfity se tahle herečka rozhodně nerozloučila.

Ba právě naopak. Hvězda seriálu Volha či Ulice si konečně mohla dovolit vyjít na veřejnost v maličkých crop topech, jaké by ještě před půl rokem její vnady rozhodně neudržely. Nebojí se náhle ani halenek s odhalenými zády, na které také musela v minulosti kvůli své „výbavě“ zapomenout. Nyní odhalila na instagramu fígl, jak udrží svá prsa v dekoltech, pod které se podprsenky rozhodně nehodí - a to rovnou prostřednictvím videa.

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobná máma Aneta Krejčíková přiznala: Jsou dny, kdy to nezvládám! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

V tom se totiž Krejčíková ukázala v saku s velice hlubokým výstřihem a s jedním ňadrem výrazně výš. To proto, že na něj použila kouzlo v podobě tělové pásky... a je to opravdu veliký rozdíl. S takto upevněnými ňadry ale může třeba klidně skákat - a přesto vypadají stále dokonale. „Tohle je taková pecka, buchty!!!“ libovala si šťastná blondýnka. „Tahle páska je pro mě už nějakej čas nepostradatelnej kousek tajnýho 'spodního prádla'.“

Málokdo však při pohledu na Anetin hrudník řešil nějakou pásku, co je běžně k dostání v drogeriích. Tento zlepšovák, na který nedá dopustit ani výše zmiňovaná Ornella Koktová, trojnásobná maminka, co prozatím žádnou modelaci ňader nepodstoupila, je sice fajn, ale ruku na srdce, tady se obdivovaly spíše Anetiny křivky. A její odvaha. V komentářích bylo oceňováno, že je to „žena, která se za nic nestydí a dobře vypadá“. A s tím nelze nesouhlasit!
Fotogalerie
66 fotografií