Herec Milo Ventimiglia je pořádný tajnůstkář. Úspěšně se mu totiž podařilo utajit svou vlastní svatbu! A nikdo by se o ní nedozvěděl, kdyby se během posledního říjnového víkendu neobjevil se svou současnou partnerkou Jarah Marianoovou v jednom baru, kde společně sledovali zápas Rugby World Series v restauraci Yahir v Los Angeles. Všímaví lidé v jejich okolí totiž upozornili na skutečnost, že se mu na prstu leskne snubní prsten... který mu Jahar občas něžně pohladila.

Zástupce Ventimiglia sice potvrdil hercův sňatek s krásnou havajskou modelkou, ale odmítl blíže komentovat datum a místo svatby. Milo ostatně zastává názor, že kvůli svému řemeslu raději drží svůj osobní život mimo pozornost širokého okolí. Ostatně i to, že vůbec s Jarah randí, dosud držel pod pokličkou a oficiálně svůj románek nikdy nepotvrdil. Podle některých zpráv však spolu chodí zhruba od počátku minulého roku. A teď jsou svoji! Údajně si řekli své „ano“ na soukromém obřadu za účasti rodiny a blízkých přátel už někdy na jaře.

Video
Video se připravuje ...

Milo Ventimiglia v pokračování Gilmorových děvčat Netflix

Pro oba snoubence to byla veselka první. Ani jeden také nemá dosud žádného potomka. Svědci, co tyto zamilované hrdličky viděli, se však dušovali, že má Jarah těhotenské bříško a že se vyhýbala pití alkoholu, místo obvyklého vína zůstala jenom při vodě. Je tedy možné, že spolu čekají děťátko. Zástupce modelky k tomu uvedl, že nijak „nekomentuje její osobní život“ - čímž množící se spekulace o tom, že je v jiném stavu, sice nepotvrdil, ale zároveň ani nijak nevyvrátil.

Fotogalerie
33 fotografií