Teprve v loňském roce přiznala Frances svůj vztah s Rileyem. Dcera nezapomenutelného zpěváka skupiny Nirvana Kurta Cobaina a Courtney Love si k oznámení svého nového vztahu v lednu roku 2022 vybrala očekávaně sociální sítě. Na instagramu se blondýnka, která je nápadně podobná svému otci, pochlubila snímky svých radostných momentů, na kterých byl i Francesin současný manžel.

 „Chtěla jsem se podělit o několik okamžiků, které byly zachyceny minulý rok a které mi přinesly velké množství radosti. Doufám, že rok 2022 bude pro každého naplněn autentickými spojeními, spoustou vřelosti a hlubokým objevením sebe samých. Šťastný nový rok,“ popřála tenkrát všem ve svém příspěvku. A jak je vidět, svou spokojenou budoucnost dokázala předpovědět.

Pohádková svatba

Jako datum svatby si podle magazínu People šťastná dvojice zvolila 7. října. Protože se Francis stejně jako její rodiče věnuje hudbě a zpěvu, ani její svatba se v tomhle ohledu nesměla moc lišit. Oddávajícím páru nebyl nikdo jiný než americký rockový zpěvák, hudební skladatel a umělec Michael Stipe (63) ze slavné skupiny R.E.M.

Video
Video se připravuje ...

KURT COBAIN Videohub

Podruhé a naposledy? 

Pro mladou zpěvačku přitom nejde o první manželství. Vdaná byla už v roce 2014, když si vzala hudebníka Isaiaha Silvu (38). Jejich sňatek však neměl moc dlouhého trvání. V roce 2017 se pár rozvedl. Důvodem měly být jejich nepřekonatelné rozdíly. Roli v jejich sporech hrálo i dědictví po Kurtu Cobainovi v hodnotě 450 milionů dolarů, což je v přepočtu téměř 10 a půl miliardy korun.

Navzdory snahy zpěvačky ochránit dědictví po otci, soud rozhodl jinak. Nakonec musela Francis při rozvodovém vyrovnání svému bývalému manželovi přenechat Kurtovu ikonickou kytaru.

Fotogalerie
68 fotografií