Svatební kytice byla z růží, ženich měl na sobě šedý oblek. Svatba podle všeho probíhala venku. 

Do svatebních příprav byla zapojena i Eva Čížkovská (57) alias striptérka Ála z filmu Discopříběh 2. Je totiž maminkou nevěsty, a tudíž i ženichovou tchyní. „Momentálně žijeme tím, co budeme mít na sobě. Dcera šaty vybrala i mně,“ svěřila se nedávno v Showtime herečka.

Šaty pro nevěstu měla na starosti módní návrhářka Tereza Sabáčková (34). „Věděla jsem, že s Adélkou musím být připravena na všechno. Když mi přišla první fotka šatů, tak jsem se trochu lekla. Ale naštěstí jsme se od té první, trochu šokující představy vzdálily k něčemu, co se nám strašně líbí,“ prozradila návrhářka. Model doplnila především originální čelenka od autorky doplňků např. pro Beyoncé (41) či Khloé Kardashianovou (39).

Láska z Primy

Moderátorka a bývalá vrcholová krasobruslařka Adéla, která se po svatbě bude jmenovat Konewka, potkala svého osudového muže na Primě. Nebyl to její moderátorský parťák Petr Vágner (45), ale redaktor ze zahraniční rubriky Daniel Konewka. „V jeden den jsme se v práci potkali v různých dveřích asi desetkrát a... jiskra přeskočila!“ zavzpomínala Adéla.

„Pak padl tvrdý lockdown, jenže nám to nedalo a randili jsme tajně na různé způsoby – u Dana doma jsme tančili, vařili a celkově se poznávali...“ prozradila Adéla Showtimu.

A »poznávání« dopadlo na výbornou – 23. února 2022 se jim narodil syn! Nyní je konečně na řadě veselka, po které se vydají v říjnu na svatební cestu do Kostariky!

Video
Video se připravuje ...

Eva Čížkovská s odvážným výstřihem: Proč její tělo stárne pomaleji? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
39 fotografií