Mladá herečka Kateřina Bláhová více nežli hereckými úspěchy, mezi které se počítá třeba rolička v jednom z dílů Modrého kódu či V.I.P. vražd, boduje svým poprsím. To má vnadná rusovláska, kolem které se s oblibou točí muži věku sice poněkud vyššího, ale zato s nenechavýma ručkama (kromě Jiřího Krampola třeba i saxofonista a milovník ženské krásy Felix Slováček(80)..., skutečně výstavní. A nyní ho opět všem předvedla pod tenkou látkou.

Na slavnostní projekci prvních dvou dílů nového špionážního thrilleru Extraktoři, v jehož hlavních rolích září herci Jakub Štáfek (33) a Pavla Gajdošíková (32), se do pražského kina Dlabačov dostavila ve svém zjevně oblíbeném černém topu. V tom znovu odhalila svá bujná ňadra bez spodního prádla, jelikož všudypřítomné blesky fotoaparátů odhalily její bradavky... a tak se zraky všech přítomných mužů (a dokonce i dam) soustředily hlavně na její hrudník.

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček bude slavit 80: Co má s Krampolovou zrzkou? Hana Hoschlová, Lukáš Červený

Mimochodem pánové, pokud byste měli o tuhle krásku zájem, musíme vás zklamat. Kateřina by měla aktuálně randit s hercem malých rolí Markem Václavíkem (45). Předtím však byla spojována s výše zmiňovaným Krampolem, s nímž se poznala při natáčení dokumentárního filmu. Herec pak Kateřinu dokonce nějakou dobu přátelům představoval jako svou přítelkyni s tvrzením: „Ona teď u mě je...“ Jak to bylo doopravdy, to věděli jenom oni sami.

Fotogalerie
47 fotografií