S Jiřím Krampolem se Kateřina poznala vloni při natáčení dokumentárního filmu o Jiřím. Ostatně byl to herecký bard, kdo si ji sám vybral. Kateřina byla průvodkyní celým filmem a po natáčení se stala jeho pravou rukou. Všude spolu chodili,

Kateřina Bláhová
Autor: David Kundrát, Marek Pátek, Mária Rušinová
a herec Kateřinu dokonce nějakou dobu přátelům představoval jako svou přítelkyni s dvojznačným tvrzením: „Ona teď u mě je...“

Nebyl ale sám, kdo s rusovláskou chodil do společnosti. Párkrát byla viděna i po boku Felixe Slováčka (80), jehož vztah s malířkou Lucií Gelemovou (40) dělal celých sedm let vrásky na čele jeho ženě Dádě Patrasové (67). To už je ale vše pryč a Kateřina Bláhová oba pány vyměnila za mnohem mladší kousek.

Zrzka se novým objevem netají, a když se s Markem Václavíkem objevili v jednom pražském klubu, ochotně a s radostí se nechali vyfotit.

A kdo zbyde Jirkovi?

Poprvé se s Markem Václavíkem setkala při natáčení videoklipu zpěvačky Adely David s názvem Good Luck (Hodně štěstí), kde hrála prostitutku. Při realizaci erotických scén byl prý Marek takový profesionál, že Kateřina odhodila ostych, a scéna tak působí naprosto přirozeně.

Možná, že právě při těchto lechtivých scénách přeskočila ona pověstná první jiskra. Jisté je, že Jiří Krampol je opět sám, a my s napětím čekáme, která žena se teď vedle něj objeví.

Kdo je Marek Václavík?

Herec malých rolí žil dlouho ve Spojených státech. Hrál tam ve filmech převážně v komparzu, u nás se na něj můžete podívat například ve videoklipu Michaely Noskové (40).

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol 2 roky po smrti manželky: Uspali ho! Proč? Hana Höschlová

Fotogalerie
36 fotografií