Majitelka tohoto šťavnatého pozadí, útlého pasu a dlouhých, štíhlých nožek jako laňka je aktuálně k vidění hned v několika seriálech. Po mateřské dovolené se vrátila do Ordinace v růžové zahradě 2, kterou si fanoušci tohoto nekonečného opusu TV Nova mohou pustit na placené platformě Voyo, spatřit ji ale můžete i na „běžném“ televizním kanále, konkrétně na ČT1, kde září v novém krimiseriálu Oktopus. Tam ztvárňuje velice protivnou vyšetřovatelku.

Právě kvůli této roli nyní dostává tato herečka množství zpráv skrze sociální sítě. „Je jich hodně a mám z toho radost. Ano, pár z vás máte problém, že se tváří Fáberka furt jak kyselá pr*el. Je to tak. A bude to tak i dál. Ona se nesměje, smát se nebude, ale i tak je s ní docela zábava,“ ujišťovala své příznivce s tím, že všichni ti, co nepříjemnou policistku řešící staré případy těsně před promlčecí lhůtou nevydýchají, se mohou „zahojit“ u vždy roztomilé Bibi z Ordinace. A díky tomu už asi víte, že je řeč o Marice Šoposké.

Video
Video se připravuje ...

Marika Šoposká v nové kriminálce Oktopus: Nesměje se a nemluví! Kateřina Štichová

Maminka synků Benedikta (8) a Vincenta (v listopadu 4), co vypadá naprosto božsky, rovněž sklízí chválu i od svých hereckých kolegyněk. Tedy, ne kvůli své postavě, ale díky hereckým výkonům. „Hezky to hraješ. Včera jsem koukala a dnes tě chválila moje Ivuška!“ vzkázala jí přes instagram herečka Sabina Remundová (51), dcera Ivy Janžurové (82), co Maričin výkon také ocenila. A tohle hodnocení Mariku jaksepatří potěšilo. „Úplně se na závěr dovolený rozpouštím blahem do moře,“ přiznala pohnutě.

Fotogalerie
71 fotografií