Ačkoliv už letos v březnu překročila padesátku, pořád patří mezi nejkrásnější tuzemské herečky. Pyšní se nejenom symetrickým obličejem a skvělou postavou, ale i vytříbeným stylem, pro který sklízí u módních kritiků obvykle plný počet bodů. Jitka Schneiderová, která se před časem stala posilou seriálu Ulice, kde jí byla svěřena role „ezošmejdky“ Julie, teď na instagramu neúmyslně sdílela notně vypečenou momentku, zdánlivě nevinné selfíčko.

To totiž nebylo vůbec tak nevinné, jak by se mohlo na první pohled zdát. Její „vyladěné venčení“, kdy se jí podařilo sladit vodítko jejího pejska s jasně červeným topem či snad šaty, totiž odhalilo mnohem více, než herečka patrně zamýšlela. Tenká látka totiž ukázala, že hvězda filmů Samotáři chodí v tomto horkém počasí nejraději takzvaně „nadivoko“, tedy bez podprsenky. Nešlo nevidět jednu z jejích bradavek, co odvážně trčela do prostoru!

Video
Video se připravuje ...

Jitka Schneiderová po Varech vydraží své šaty: Vyvolávací cena 120 000! Markéta Reinischová

Jitka tak zkrátka opět dokázala, že ani po padesátce neztrácí na svém šarmu, a že dokáže být nebezpečně sexy, aniž by se fotila polonahá a lascivně vystrkovala své vnady na sociálních sítích. A kdo by přece jenom zatoužil vidět tuhle rusovlásku jenom tak, jak ji Pánbůh stvořil, měl by lépe prostudovat její filmografii. V minulosti svá ňadra ukázala například v televizním dramatickém snímku Ruth to vidí jinak, kde se svlékla společně s Michaelou Kuklovou (55).

Fotogalerie
82 fotografií