O vztahu Tish Cyrusové, maminky zpěvačky Miley, a herce Dominica Purcella (53) se začalo spekulovat v listopadu loňského roku. Že je to ale mezi nimi tak moc vážné se ovšem ukázalo letos v dubnu, kdy budoucí novomanželé oznámili světu své zasnoubení. A veselka se nekonala „do roka a do dne“, jak je zvykem v našich končinách, ale už o čtyři měsíce později! Tish se totiž v sobotu 19. srpna provdala.

Obřad se konal ve slunečném Malibu v Kalifornii na dvoře luxusního sídla. Údajně šlo jenom o malou svatbu - mezi hosty byli pouze nejbližší přátelé a pochopitelně i děti šťastných novomanželů. Jejich velkého dne se zúčastnili jak Tishin syn Braison (29) a dcery Brandi (36), Trace (34), Noah (23), nechyběla ani slavná Miley, která se na obřadu blýskla jako družička, tak i Dominicovy dcery Lily-Rose (20) a Audrey (22) a jeho synové Joseph (24) a August (20).

Video
Video se připravuje ...

Miley Cyrus předvádí v rodinném kruhu vánoční taneček. instagram.com

Zatímco pro ženicha to byl druhý sňatek, jelikož byl Dominic 10 let ženatý s producentkou Rebeccou Williamsonovou (46), se ženou, která mu dala právě všechny čtyři potomky, nevěsta, jíž to moc slušelo v krajkových bílých šatech bez ramínek s dlouhým závojem, se vdávala potřetí. Poprvé si nechala navléct snubní prstýnek od bubeníka Baxtera Neala Helsona (56), podruhé řekla své „ano“ hudebníkovi a zpěvákovi Billymu Ray Cyrusovi (61).

Nebylo pochyb, že bylo všechno během její třetí svatby vyladěné k naprosté dokonalosti - družičky byly celkem čtyři a všechny na sobě měly oblečené světle modré, upnuté šaty, zatímco pět družbů se sladilo s ženichem: oblékli si jednoduché, bílé košile s černými kalhotami. Po obřadu, co se konal u bazénu obsypaného lístky růží, došlo na hostinu. Na místě byla i „chill zone“ pro odpočinek a místo k focení hostů. Byla to zkrátka velká sláva...

Fotogalerie
32 fotografií