Modelka a šéfka novodobých missek Taťána Makarenko měla na svatbě na 130 hostů, převážně svých kamarádek a svěřenkyň. Do areálu nedaleko Prahy na golfovém hřišti se snoubenci a hosté sjeli už den před veselkou a uspořádali předsvatební party. 

Ve svůj velký den Makarenko vystřídala čtvery šaty, jelikož se nemohla rozhodnout pro jedny. K oltáři kráčela v dlouhých šatech s korzetem a volánovými rukávy. Vlasy jí zdobil závoj s velmi dlouhou vlečkou. Její ženich Martin Pánek zvolil béžový oblek. 

Na svatební focení pak oblékla úzké šaty s korzetem a ramínky spadlými přes paže. Na svatební mejdan pak zvolila šaty s rukávy z krajky. 

Svatba se nesla v duchu bílé a zelené barvy, proto i Tániny čtyři družičky měly na sobě šaty ve stejně olivově zelené barvě. „Ubrečené,“ okomentovala nevěsta své krásky u oltáře. 

Na svatební hostině bylo pořádně živo, novomanželé trsali na rychlou taneční muziku během toho, co se připravoval dort, na večer pak měli nachystaný a naučený první novomanželský tanec pod prskavkami. Za úplné tmy si pak nevěsta se ženichem vychutnali velkolepý ohňostroj. 

 

Video
Video se připravuje ...

Šéfka Miss Táňa Makarenko: První detaily o blížící se svatbě se zámožným podnikatelem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
43 fotografií