Taťána Makarenko se seznámila s majitelem několika pražských vyhlášených restaurací a kaváren Martinem Pánkem krátce po svém rozchodu se Zdeňkem Bahenským. „Napsal mi na IG, že mě naučí hrát golf. Golf jsem se nenaučila, ale znovu milovat ano,“ přiznala modelka. 

Těsně před svatbou dala Makarenko svým fanouškům prostor pro dotazy a zároveň tak prozradila mnohé detaily jejich velkého dne. „Na svatbě bude cca 130 hostů. Bude tam také hodně mých vítězek. Někdo nemohl, neberte tedy, že ten, kdo není, není v mé oblibě. Dost mých lásek bude chybět,“ svěřila se s tím, že nedorazí ani její kamarádka Daniela Zálešáková se zámožným partnerem Pepou Smolíkem. „Jsou v Norsku, tak nezvládnou dorazit,“ vysvětlila.

Svatební šaty už má Makarenko vybrané, její kamarád, florista Ivan Šablatúra, nyní vybírá květiny. A budoucí nevěsta se už nemůže dočkat, až ji v celé své kráse uvidí ženich. A vlastně nejen on. „Konečně budu za královnu já a všichni budou ten den gratulovat mně. Jsem zvyklá, že každý rok plodím nové královny a všichni gratulujeme jim. Tedy pro mě to bude den, kdy budu královna já,“ netajila se svou radostí šéfka soutěže krásy.

Makarenko také prozradila, že před oltářem bude stát s mladším ženichem a v určitých chvílích i o něco menším. „Já mám 175 cm a on 182 cm. Když si vezmu podpatky, tak jsem vyšší,“ prozradila Taťána. Ke svatebním šatům tak jistě zvolí jen miniaturní podpatky, aby svého ženicha nepřevyšovala. 

Veselka proběhne v areálu Botanika nedaleko Prahy, kterou Pánek vlastní. Hosté se můžou kromě honosného rautu těšit také na sladký bar vytvořený kavárnou v Obecním domě. Výslužky se ale hosté nedočkají. „Koláčky jsme nechtěli. Ani mně, ani partnerovi nijak zvlášť nechutnají a na každé, opravdu každé svatbě zbydou a rozdávají se personálu,“ vysvětlila důvody budoucí paní Taťána Pánek Makarenko. 

Video
Video se připravuje ...

Šéfka Miss Táňa Makarenko: První detaily o blížící se svatbě se zámožným podnikatelem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
63 fotografií