Brunetka, která se proslavila jako Ivana Kučerová-Hrušková v seriálu Rodinná pouta, má v reálném životě s manželem Radkem hned čtyři ratolesti - Andreu (* 2003), Janu (* 2007), Zuzanu (* 2011) a Jiřího (* 2013). Do toho pracuje, a tak se musí asi pořádně otáčet.

Teď naštěstí přišla chvilka zaslouženého odpočinku. „A teď chvilku VOLNO..léto budiž pochváleno aneb čas na děti. Jsme spolu. Skoro pořád. Všichni. Nejvíc se o svých dětech a koneckonců i ony o mně dozví právě v létě,“ reflektovala na instagramu herečka. Prozradila i to, co se svým dětem snaží vštípit. „A tak je učím, že když je bodne vosa, pomůže syrová cibule, když přijde nachlazení nebo je sežehne sluníčko, nastoupí na plac homeopatie a když je sežehne člověk.. ať si zapamatují, že vyrobit zlé slovo je jako namíchat jed a kloktat ho v puse.“

Především si ale Žádníková-Volencová užívá, že už děti nemusí hlídat 24 hodin denně, ale může si dovolenou vychutnat se vším všudy. „A protože už nemám mrňata, můžu už i LEŽET NA PLÁŽI! a nechat si od nich vyrábět vyznání lásky na míru,“ dodala u fotky, na níž si hoví na pláži a je obložená různými kamínky. Za tuto výzdobu prý vděčí právě taky svým potomkům.

Fanoušci mužského pohlaví si ale jistě spíš všimli toho, co je POD těmi kamínky. Zdeňka má totiž úžasnou postavu, což je především po čtyřech porodech zkrátka obdivuhodné. Ačkoliv je vdaná, nedávno byla kvůli své spolupráci s Jaroslavem Svěceným (62), spojována právě s tímto houslistou. Ať je to mezi nimi jak chce, jedna věc se nedá upřít - Jaroslav má prostě dobrý vkus a umí si vybírat skutečně krásné kolegyně. 

Video
Video se připravuje ...

Zdeňka Žádníková-Volencová Linda Štrobachová

Fotogalerie
59 fotografií