Ve videoklipu Jaroslava Svěceného, kde ztvárňuje Antonia Vivaldiho, může nechat oči na herečce Zdeňce Žádníkové, na jevišti v pražské Lucerně, kde měla Leona Machálková koncert k 30. výročí své kariéry, mu zase padala do náruče jedna žena za druhou.

Na zpěvaččině koncertě vystupoval jako host a jen co Machálkovou doprovodil na housle, s Leonou se objali a přátelsky políbili. Polibek od Svěceného si vysloužila také manželka Pavla Trávníčka Monika Trávníčková, která měla koncert na starosti. Ta mu za jeho výkon na jevišti donesla kytici, potřásla mu rukou a mlask, dostala i pusu.

 S oběma dámami pak Svěcený strávil i pár chvilek v zákulisí. Hlavní aktérce Leoně pomohl upravit motýlka u pánského smokingu, který ten večer vynesla. Zaujala ho také honosná róba sopranistky Lenky Graf. Před vystoupením ji slavný virtuóz stačil ještě pochválit, jak jí to sluší, obejmout a společně se vyfotili. Svěcený byl zkrátka ten večer v obležení samých krásných žen, a byl tak samý úsměv.

Do sbírky krásek mu tam ten večer chyběla už jen zmíněná Žádníková, která ho nedávno doprovázela na cestě do Itálie. Ihned se vyrojily spekulace o možném románku, což Jaroslav nepotvrdil ani nevyvrátil. Žádníková se ale ohradila společnou fotografií s manželem s tím, že u nich doma je vše v pořádku.

Video
Video se připravuje ...

Lenka Graf na koncertě Leony Machálkové: Obdivuju, že se drží tak dlouho! Luboš Procházka

Fotogalerie
45 fotografií