Určitě se občas někomu stane, že vyrazí do společnosti, ale zapomene doma klíče, mobil nebo celou kabelku. Mladší sestřička Miley Cyrusové však nasadila laťku velmi vysoko. Podařilo se jí nechat doma celé obočí.

Módní trend oholeného obočí často vzbuzuje u přihlížejících otázku, zdali byl výsledek opravdu záměr, nebo si daná osoba prostě jen nebezpečně hrála doma s hořákem, který jí ožehl obličej. U mladé umělkyně to ale přece jen bude určitě pečlivě vybraný módní záměr. Protože k čemu potřebujete dneska obočí?

Noah i přes tento handicap dokázala nemožné a na koberci pařížského týdne módy i bez obočí okouzlila kolemstojící. Oblékla si upnuté cihlové žerzejové šaty s rolákem, které by si ne každý troufl obléct. Tento materiál na vašem těle totiž ukáže všechny detaily a záhyby, i když nechcete. Na vlastní kůži to zjistila i sama Noah. Včetně toho, že když v Paříži přece jen zafouká studený únorový vítr, tak je neradno vyrazit do společnosti bez podprsenky. Tento textilní materiál vás totiž doopravdy zradí.

Video
Video se připravuje ...

Miley Cyrus předvádí v rodinném kruhu vánoční taneček. instagram.com

Fotogalerie
96 fotografií