Představitel poručíka Libora Krejcárka z právě reprízovaného seriálu ČT Malý pitaval z velkého města to považuje za dost nedůstojný dar. „Stačila by mi hezká gratulace. Obrazně řečeno mě ohodnotili na sedm kilo mrkve. To nepotěší,“ říká herec.

Není to o částce

Podle něj bylo hezké už to, že si na něj zastupitelé vzpomněli. „Bydlím na Praze 1 už desítky let, napřed na nábřeží a potom s Haničkou čtrnáct let v Pařížské ulici. Teď už jsem šest let za rohem v Žatecké. Jsem tady moc spokojený, jinde bych ani žít nechtěl,“ přiznává. Poukázka do známého supermarketu ho ale rozladila. „Není to o té částce. Vím, že pro někoho jsou to velké peníze, ale prostě se to podle mě nehodí. Vadí mi to,“ tvrdí Krampol.

Potlesk vestoje

Naštěstí zažil při svých půlkulatinách i pěkné chvíle. „Dělali jsme v Duchcově pořad 7 pádů Honzy Dědka. Všichni najednou vstali, zatleskali a zazpívali mi Happy Birthday to You. Asi pět stovek diváků. Pak mi ještě pogratuloval Vašek Vydra. Až mě to dojalo,“ dodává Krampol.

Matyáše poslali do lékárny

Když v roce 2019 slavil devadesátiny herec Svatopluk Matyáš (†90), obdržel od městského úřadu Prahy 6 kupony na slevu do lékárny za 200 korun. „Je to urážka, neměli raději posílat nic. Požádám dceru, aby to poslala zpět, ani to nechci mít doma,“ řekl tehdy rozzlobeně deníku Aha! představitel novináře Holana ze seriálu 30 případů majora Zemana.

Video
Video se připravuje ...

Krampol a Bubílková s Bleskem společně ve Varech! Koho zranil Bartoška? A kdo nadával nudistům? Petr Macek

Fotogalerie
32 fotografií