Zápas s Pavolem Langerem (32) zavedl o víkendu MMA zápasníka Karlose Vémolu a jeho manželku Lelu, za svobodna Ceterovou, do Bratislavy. Dvojnásobná máma sice žije v Česku, narodila se ale ve slovenské Žilině. Po delší době se tak mohla podívat do své domoviny. 

V Bratislavě navíc Vémolovy čekalo vřelé přivítání! Spolu s Lelou drželi Karlosovi palce oba její rodiče i její pohledná starší sestra. „Moje největší lásky z Bratislavy! Milovaní rodiče a sestřička. Podporujeme mého manžela,“ napsala ke společné fotce na instagramu. A o prázdná slova rozhodně nešlo: Ceterovi na podporu zetě oblékli stejné mikiny s logem KTV, tedy Karlos Terminátor Vémola.

„Jsem poslední, nejmladší dítě mých úžasných rodičů a jsem velmi pyšná a hrdá, že jsem právě já jejich dítě. Od malička se o mě krásně starali a vychovávali mě v lásce a pokoře. Ukazovali mi ten správný směr, jak se mám chovat k lidem a mít lásku k ostatním. Samozřejmě každé dítě bude jednou dospělé a nepůjde ve šlépějích svých rodičů a vybere si svůj směr. Musím říct, že rodina je to, když při tobě rodiče stojí v dobrém i zlém a nikdy se neotočí zády. Podají nám i v těžkých chvílích vždy pomocnou ruku, ať se děje cokoli. Líbí se mi na mých rodičích a jsem velmi vděčná za to, jak se celý život snažili všechno dělat pro rodinu, a proto je velmi ze srdce miluji. Jste můj nekonečný vzor," vzkázala mámě a tátovi na svém instagramu, když se loni v létě provdala za Karlose.

Video
Video se připravuje ...

Lela Vémola na Oktagonu: Na Karlose se přišly podívat i jeho děti z Anglie! Matyáš Janíček

Fotogalerie
52 fotografií