„Před šesti lety jsem absolvovala operaci zvětšení pozadí. Důvod byl takový, že jsem se necítila atraktivní, přitom jsem i cvičila, ale nikdy jsem nedocílila vysněného výsledku. A pak se stalo něco, co jsem nepředpokládala, podcenila jsem pooperační doporučení a pokyny,“ prozradila Blesku Lela Vémola, která se konečně odhodlala pro reoperaci.

Implantát v pozadí totiž změnil pozici a tvar!  „Mezitím mi ale do cesty přišly nejkrásnější momenty života. Stala jsem se mámou a prioritou byla rodina. Implantát mi začal způsobovat komplikace a já jsem se teď musela rychle rozhodnout a zmobilizovat všechny síly, abych odletěla. Teď píšu přímo z Istanbulu, kde je Natural clinic, mám za sebou konzultaci, která byla před měsícem. Pan doktor konstatoval, že operace je nevyhnutelná,“ vysvětlila kráska, proč musela na další zákrok. 

„Dneska je den D, kdy mě odoperovali a já jsem právě po zákroku,“ sdělila nám Lela krátce po náročné operaci. „Tady jsou specialisté i na liposukce, přičemž z odebraného tuku z určitých partií těla se dají následnou aplikací vytvarovat jiné sexy křivky na těle,“ popsala Blesk.cz celý zákrok manželka bijce Karlose.

A přiznala, že před zákrokem musela nabrat nějaká ta kila, navíc aby bylo z čeho čerpat. „Bylo to nezbytné k dosažení top efektu,“ potvrdila informaci Lela. 

Video
Video se připravuje ...

Lela jde na kliniku 

A po operaci má Lela konečně vysněnou postavu, zatím tedy bez komplikací.  „Moc bych chtěla poděkovat mé nejlepší kamarádce Lolince, bez které by to určitě všechno neproběhlo tak hladce. Je mojí obrovskou podporou od začátku a vždy při mně stojí i teď při této náročné operaci,“ napsala závěrem Lela, která si operaci sama zaplatila a dala si ji jako dárek k narozeninám.

Video
Video se připravuje ...

Lela Vémola 

Fotogalerie
34 fotografií