Patřili mezi favority XII. edice soutěže o krále a královnu tanečního parketu, a možná právě proto jim diváci neposlali dost hlasů, aby se udrželi v soutěži. Měli nejspíš za to, že právě oni tolik podpory nepotřebují.

Zpěvák a herec se ovšem z konce v soutěži nehroutí. „Budu vděčný, že mám volné pátky, soboty, celé dny přes týden,“ pochvaloval si Richard. „Budu trávit čas s rodinou, které jsem teď samozřejmě chyběl, budu mít čas skládat a taky trochu odpočívat,“ prozradil Krajčo, jenž má navíc od teď do konce listopadu pět divadelních vystoupení od Prahy po Havířov.

Velké plány

S odchodem ze StarDance to ovšem mezi Dominikou a Richardem nekončí. Už si malují společné pracovní léto! „Domluvili jsme se, že Domča s námi bude na Kryštof kempech učit lidi tančit,“ prozradil Blesku Krajčo. O tom, že se jedná nejspíš o zcela čerstvou dohodu, svědčí i fakt, že na stránkách akce zatím není o Dominice ani zmínka.

Páření nebude

Konec Krajča ve StarDance mrzel nejen jeho syna Richarda (14), kterému ukápla i slzička a který slíbil, že jednou vyhraje StarDance místo táty, ale také Krajčovu ženu Karin Babinskou (49). „Mně je prostě líto, že už si nezatančí další tance, hlavně příští týden sambu, protože ta nám přijde hrozně vtipná. My jsme jejich tanec nazvali páření labutí,“ svěřila se smíchem režisérka.

Video
Video se připravuje ...

Krajčova rodina po vyřazení Richarda: Syn plakal! A co na to Karin? David Turek, Lukáš Červený

Dominika už si v televizi nezatančí!

Šokující prohlášení učinila bezprostředně po vypadnutí také sama Dominika Rošková. Řekla, že končí s televizními projekty. „Cítím to tak už celý rok. Na jaře jsem oznámila na Slovensku, že je to můj poslední, třetí projekt (Let´s Dance, slovenská obdoba pořadu – pozn. red.) a s Českem to je čtvrtá soutěž. Chci jít jiným směrem,“ prohlásila.

„Richard je úžasná třešnička na dortu po tomto typu tancování. Trochu se mi zastesklo po profesionálním tanci a vlastně už nevím, čím by to mohlo být lepší. S Richardem jsme zažili úžasné období,“ dodala Dominika. S Krajčem to bylo přitom její nejkratší účinkování v soutěži – slovenské partnery dovedla dvakrát až ke stříbrné příčce a nejhůř vypadla v osmém kole!

Termíny Kryštof kempů

  • 6. a 13. 7. 2024 Strážnice
  • 27. 7. 2024 Konopiště
  • 17. a 24. 8. 2024 Loket

Fotogalerie
108 fotografií

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička