Nová kolekce původem slovenské návrhářky je zatraceně sexy a Daniel Křetínský si celou show hodně užíval. Usadil se do první řady, objednal si šampaňské, byl v uvolněné náladě a evidentně se dobře bavil a po přehlídce dlouho tleskal. Mnoho návštěvníků jeho přítomnost překvapila, protože tenhle byznysmen se obvykle na akcích podobného ražení neobjevuje. Reportérce Blesku to nedalo a utíkala se spolumajitele vydavatelství Czech News Center, které vydává deník Blesk, na něco zeptat.

Vandu dobře znám, jsme kamarádi a líbí se mi její tvorba,“ odpověděl podnikatel na dotaz reportérky, co ho do pražských Holešovic přivedlo. Jediný, kdo asi z jeho přítomnosti překvapený nebyl, byla právě Vanda Janda. „Jsme kamarádi a věděla jsem, že přijde. Potěšilo mě to,“ řekla návrhářka Blesku a dodala, že když tvořila novou kolekci, tak o ní právě s Křetínským mluvila.

A jaká vlastně nová kolekce Vandy Jandy je? Laicky řečeno je rafinovaně sexy, výrazná a zároveň v mnoha ohledech velmi jemná a ženská. Ostatně podívejte se do galerie článku.

Oficiální představení návrhářky na MBPFW:

Vanda Jandová, návrhářka, full time diva, která začínala jako blogerka. Múza návrháře Mira Saba, jehož stážistkou se stala už ve druhém ročníku střední školy. Vanda je studentkou pražské UMPRUM. Její kolekce jsou inspirovány ženami, divami, které ovlivnily její život. Inspiraci čerpá v kinematografii a v prostředí, ve kterém žije.

Fotogalerie
30 fotografií