Kamila Mortimer v minulosti působila ve vedení hned několika velkých firem. Přestože měla na sociální síti Instagram jen necelých pět tisíc sledujících, byla velmi oblíbená mezi celebritami.

Na karlovarském festivalu, který je mezi slavnými velmi oblíbený, se v roce 2017 objevila například po boku Leoše Mareše nebo modelky Simony Krainové.

Na jejím profilu se začaly objevovat i zdrcené zprávy od jejích slavných kamarádek. „Odpočívej v pokoji,“ napsala Petra Svoboda, jež přidala emotikony bílého srdce a holubice. Velmi stručné jsou i další reakce. „Kami,“ vystačila si jedním slovem a třemi černými srdíčky moderátorka Eva Decastelo. Simona Krainová reagovala pouze bílým srdíčkem.

Její úmrtí zasáhlo Beatu Rajskou, Elizabeth Kopeckou, Martinu Jandovou nebo Petru Nesvačilovou. Ty všechny na tragickou zprávu zareagovaly na jejím instagramu, ze kterého je jasné, že velmi dobré vztahy zesnulou Kamilu pojily i se zpěvačkou Helenou Vondráčkovou, návrhářkou Vandou Jandou, Eliškou Dospivovou nebo Zuzanou Belohorcovou.

Zpěvačka Helena Vondráčková prozradila, že ji Kamilina smrt velmi zasáhla, přišla totiž o dlouholetou kamarádku. „Od rána, kdy jsem se to dozvěděla, jsem z toho velice špatná. Kamila byla moje letitá kamarádka, znaly jsme se dlouhá léta. Pocházela z Pardubic, takže jsme byly krajanky. S řadou věcí mi i pomáhala, často jsme se vídaly. Hodně cestovala, byla to taková crazy holka,“ uvedla Vondráčková.

„Kamila za sebou nechává obrovskou stopu, nikdo nikdy nebude jako ona. A měla by být inspirací pro nás všechny, abychom si život užívali do poslední minuty. Dlouho jsem tě neviděl, ale budeš nám chybět. Svět byl s tebou zajímavější a měl glanc,“ rozloučil se se zesnulou Pavel Kortan.

Podle informací Blesku se Kamile Mortimer stala osudnou dovolená na Bali, kde měla přijít o život při tragické nehodě na motorce.

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová křtila svůj žhavý kalendář: Šla z náruče do náruče! Manžel jen koukal. Markéta Reinischová

Fotogalerie
43 fotografií