Dvě slavné Češky žijící v USA, Pavlínu Pořízkovou (58) a Martinu Formanovou, pojí velké přátelství. Když proto Pavlína dorazila do Česka pokřtít svoji novou knihu Bez filtru, Martina nemohla chybět! Při té příležitosti prozradila, že ji zde možná budeme vídat podstatně častěji, než jsme dosud byli zvyklí... 

V pořadu Showtime se svěřila, že by v České republice ráda v budoucnosti trávila více času. „Přemýšlím, že bych tady koupila byt,“ přiznala. Po nemovitostech už se prý začala i dívat. 

Byty, které se jí líbily, už našla, žádný ale zatím nekoupila. „Mám samozřejmě velké oči. Musím přemýšlet, aby to bylo realistické, protože tady budu většinu času sama,“ nechala se slyšet. 

„Ještě jsem se úplně nerozhodla, ale myslím, že to pro mě bude dobré, tady trávit víc času, protože synové už jsou dospělí a naopak maminka přece jenom začíná už zdravotně nebýt úplně v kondici,“ svěřila se Formanová, která má s Milošem Formanem dvojčata Andrewa a Jamese (24). 

V Česku zůstane Formanová do prvního týdne v červenci. Rozvrh má skutečně nabitý – kromě návštěv u rodiny a pracovních schůzek kvůli novému projektu se na jeden den chystá například i na karlovarský filmový festival. 

Video
Video se připravuje ...

Rozhovor: Martina Formanová o nové knize a odchodu Miloše Videohub

Fotogalerie
132 fotografií