Treat Williams zazářil v roli George Bergera ve slavném Formanově muzikálu Vlasy (Hair), který vznikl v roce 1979.

Martina Formanová, vdova po slavném českém režisérovi na sociální síti věnovala zesnulému herci vzpomínku. Sdílela snímek, na kterém je vyfocená společně se zesnulým manželem a právě Williamsem. „Byl jsi tak laskavý muž s nesmírnou láskou ke své ženě, dětem, práci a životu. Moji synové a já si vážíme vzpomínek na tebe,“ napsala k fotce, na které nechybí ani Treatův snímek v roli, za níž získal nominaci na Zlatý Globus pro objev roku. A přidala i černobílou fotografii, která zřejmě vznikla právě při přípravách muzikálu Vlasy.

Na příspěvek Formanové zareagovala například herečka Tereza Brodská a zpěvačka Tereza Černochová, které daly jasně najevo svůj zármutek z úmrtí herce.

Smrt Treata Williamse ovšem zasáhla i jeho kolegy z Hollywoodu. Herec John Travolta sdílel vzpomínku na čas, který společně strávili na Broadwayi. „Budeš chybět,“ napsal ke snímku legendární herec z muzikálu Pomáda. Smutná zpráva zasáhla i herečku Sharon Stoneovou, která rovněž reagovala na sociální síti. „Odpočívej v pokoji, brácho,“ napsala stručně. Společným snímkem se se svým otcem z filmu Znovu ve hře rozloučila i herečka Vanessa Hudgensová. „Bude chybět,“ napsala a přidala i emotikon zlomeného srdce.

Williamsovi se stala osudnou nehoda na motorce. „Odbočoval buď doleva, nebo doprava a smetlo ho auto,“ uvedl hercův dlouholetý agent Barry McPherson, který o jeho tragickém úmrtí informoval. Podle šéfa lokálních hasičů se nehoda stala v pondělí odpoledne v Dorsetu ve státě Vermont a její vyšetřování stále probíhá.

Video
Video se připravuje ...

Rozhovor: Martina Formanová o nové knize a odchodu Miloše Videohub

Fotogalerie
34 fotografií