Kamila Mortimer v minulosti působila ve vedení hned několika velkých firem a byla velmi oblíbená mezi celebritami.

Jednou z jejích velkých kamarádek byla zpěvačka Helena Vondráčková, kterou její smrt zdrtila.  „Od rána, kdy jsem se to dozvěděla, jsem z toho velice špatná. Kamila byla moje letitá kamarádka, znaly jsme se dlouhá léta. Pocházela z Pardubic, takže jsme byly krajanky. S řadou věcí mi i pomáhala, často jsme se vídaly. Hodně cestovala, byla to taková crazy holka,“ uvedla zpěvačka.

Mortimer si byla velmi blízká i s módní návrhářkou Vandou Jandou. Ta na sociální síti prozradila, že ač v poslední době nebyly blízkém kontaktu, byla to právě ona, kdo se o její nehodě dozvěděl jako první. „Byla jsem první osobou, které kvůli nalezené vizitce v kabelce volali lámanou angličtinou se sdělením, kterému jsem nechtěla uvěřit. Po určité době jsme přišli na to, že to tak je. Šok a pláč jsem se snažila oddálit a být nápomocná.

Video
Video se připravuje ...

Výstřední návrhářka Vanda Janda: Růžová Barbie! Markéta Reinischová

Taková totiž Kami byla. Vím, co se stalo… snažila jsem se při ní stát, i tehdy, když už o tom nevěděla. Taková totiž byla ona,“ prozradila zdrcená návrhářka s tím, že poté, co vyřešila vše nutné, si na její počest dala drink a zapálila nejluxusnější svíčku, kterou doma měla, obula lodičky a nesnědla ani jeden sacharid.

Podle informací Blesku se Kamile Mortimer stala osudnou dovolená na Bali, při tragické nehodě na motorce měla utrpět závažná zranění, kterým později v nemocnici podlehla.

Fotogalerie
51 fotografií