Maminka tří dětí zapózovala na kožené pohovce v černém krajkovém prádle, a i když by mnozí řekli, že je sexy, ona sama se cítila jako spráskaný pes. „Jsem unavená, vzteklá, hladová, bolavá, citlivá, není to žádnej med,“ popsala Ornella Koktová své pocity během týdenní periody.

Fotky zveřejnila, jelikož dělala reklamu na menstruační kalhotky. Při té příležitosti ale ukázala jizvu, která jí zůstala po několika operacích na břiše. „Je to tady moje první fotka s jizvou, kterou mám z dob mého boje o život po porodu s Lilianne. Stále se hojí, už 3x se to místo operovalo, ale co, nestydím se! Jizvy k životu patří a jsou to vzpomínky na čas boje o naše zdraví. Někdy přemýšlím o tetování přes to místo, ale nevím. Já všeobecně nejsem tak úplně ten ‚kérkový typ‘,“ svěřila se influencerka na sociální síti.

Ornella Koktová v květnu 2021, krátce po porodu dcery, skončila v nemocnici s nesnesitelnými bolestmi břicha. Lékaři zjistili, že má jistou blokaci ve střevech se zánětem (nález asi 7 cm). Blokaci střev způsobil příliš velký dostatek místa v břiše, kterému trvá, než se po porodu zmenší do původního stavu. Na JIPce s kapačkami si poležela několik dní, manžel Josef Kokta (66) se mezitím doma staral o tři děti Quentina (10), Svena (3) a tehdy novorozenou Liliane (2).

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová: Kazma mě vezl do porodnice! Choval se jako magor! David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
49 fotografií