Od dob, kdy se Eva Feuereislová díky VyVoleným proslavila (dá-li se tedy používat toto slovo pro účast ve voyeuristické reality show), se tato blondýnka velmi výrazně změnila. A není to jenom barvou vlasů, kterou notně ztmavila - obličej si nechala kompletně přešít, takže dnes vypadá jako docela jiná žena, a nechala si vymodelovat také obří umělá ňadra. Je na ně podle všeho dost pyšná a ráda je dává všem na odiv.

Jinak tomu nebylo ani v pražském salonu krásy Pretty Woman & Man, který oslavil neskutečných 18 let od svého založení. Eva se rozhodla všem ukázat, že rozhodně nepatří mezi stydlivky - a nemá problém zajít i za hranici vkusu. Všem přítomným předvedla své bujné vnady včetně piercingů, které penetrují obě její bradavky. Spodní prádlo, do něhož se vysvlékla, bylo z průhledného materiálu...

Video
Video se připravuje ...

Eva z VyVolených se mění v plastovou panenku. Teď chce "vytunit" rodidla Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

A to se jí stal ještě pikantní trapas, když svlékala kožené šaty, které na sobě měla předtím, než začala pózovat pro fotoaparáty. Ať už to byla náhoda nebo záměr, z podprsenky jí jedna okroužkovaná bradavka vyklouzla... a než si toho Feuereislová všimla, vzniklo několik snímků, jimiž se můžete pobavit v naší galerii. Je však pravdou, že se jí taková nehoda nestala poprvé... a vsadíme se s vámi, že ani naposledy.

Fotogalerie
46 fotografií