Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sexy otevíračka baru: VyVolená Eva v »síti«

/
  • Slavnostní otevření baru Follow
    6. listopadu 2023 ● 15:33

    Praha minulý týden zažila pořádně sexy slavnostní otevíračku baru Follow, na které nechyběla řada hvězd! Kdo to nejvíc roztočil? 

  • 1.

    Nahá Feuereislová

    Jednou z nejvýrazěnšjích osobností slavnostního otevření Follow baru v Praze byla nepochybně kontroverzní hvězdička z VyVolených Eva Feuereislová (33). Aby na sebe upozornila, zvolila opravdu úsporný outfit.

    Průhledný a přímo na tělo upnutý černý overal ze síťoviny posetý kamínky doplnila vysokými kozačkami nad kolena a pod ním měla jen spodní prádlo. Namísto klasických kalhotek dokonce zvolila odvážná tanga, takže toho ukázala opravdu dost... Milovnice plastik, která se od časů ve vile Vyvolených změnila prakticky k nepoznání, se v modelu zjevně cítila dobře a sexy. Dávala si záležet, aby na ni měli přítomní fotografové dobrý výhled a mohli její křivky zachytit ze všech stran. 

  • 2.

    Vášnivá Pomeje

    Další hvězdou, která se v davu rozhodně neztratila, byla sexy DJka Andrea Pomeje (35). Také ona zvolila upnutý overal přes celé tělo, na rozdíl od Evy si ale vybrala oblečení z „opravdové“ látky.

    Na akci ji doprovodil snoubenec Petr Plaček (43) a bylo vidět, že i když tvoří pár už přes tři roky, pořád to mezi nimi jiskří, jako by se sotva dali dohromady. Ve chvílích, kdy si mysleli, že je nikdo nesleduje, se neubránili vášnivým polibkům. 

  • 3.

    Zamilovaná Mátlová

    Vedle svého doprovodu zamilovaně zářila i zpěvačka Tereza Mátlová (48). Opervní pěvkyně s sebou vyvedla nového přítele a bylo zjevné, že z něj má pověstné „motýlky v břiše“. Neustále se šťastně culila a nechyběly elektrizující doteky.

    Pro Mátlovou jde o velkou změnu – její „nový“ blondýn je totiž mladší! Zpěvačka přitom vždy patřla mezi milovnice starších mužů. S producentem Františkem Janečkem (79) žila dlouhých 16 let, pár tvořila například i s podnikatelem Jaromírem Soukupem (54). 

  • 4.

    Hvězdy Love Islandu

    Chybět nemohly ani hvězdy reality show Love Island! Ta se nedávno dočkala svého finále a divácky nejoblíbenější pár Chris (21) a Majka (27) si z Kanárů odvezl pěknou výhru dva miliony korun. Adam (30) a Venis (27) byli ti méně šťastní, skončili hned za nimi na druhém místě, a na miliony tak mohli zapomenout. Našli však alespoň jeden druhého... 

     

    A zdá se, že jim to zatím klape i v reálném životě. Společně dorazili i na slavnostní otevíračku. Na focení se k nim přitulila ještě bombshell Natálie Smutná (22), jíž se kvůli jisté podobnosti s herečkou Jennifer Coolidgeovou (62) ve vile přezdívalo „Stifflerova máma“. 

    I když to tak podle fotek moc nevypadá, přišla i studentka a fitness instruktorka Adriana Brabencová (21). Asi nejméně oblíbená účastnice reality show za celé tři řady se ale držela spíše v pozadí a moc na sebe neupozorňovala. Z loňské řady dorazil například Radek Gabriel (26) a jeho kamarád Adam Raiter (33), jenž soutěžil v Survivoru

  • 5.

    Beránek s lolitkou

    Organizátoři si mohou gratulovat! Oslavit otevření nového baru totiž přišel i pověstný pražský pařmen Leo Beránek starší (66), a to i se svou mladičkou snoubenkou Kateřinou (23), jež s ním umí až překvapivě dobře držet krok. Také tentokrát zvolila výrazné líčení s umělými řasami a pořádně sexy outfit tak, jak to má Leo rád. 

  • 6.

    Galerie

    Na více fotek se podívejte do naší galerie. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Andrea Pomeje vyvětrala dekolt: Z jejích vymodelovaných ňader nespustíte oči! David Turek, Elmer Carvalho

    Fotogalerie
    17 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

diskutujici: Maximálně tak VyHulená

(07. 11. 2023 04:51)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy