Máma tří dětí, podnikatelka a influencerka Ornella Koktová, zažívala chvíle hořkého strachu o své nejmladší dítě. Lilinka měla totiž na hlavně velké znaménko a lékař doporučil okamžitou operaci, během níž musela být holčička v celkové narkóze. Následně si ještě poležela na JIP v nemocnici na pražských Vinohradech. 

To nejhorší už má ale holčička naštěstí za sebou a máma by na ni nemohla být pyšnější. „Lilinka má operaci zdařile za sebou a je vážně neskutečně statečná. Odběry krve bez pípnutí a ,boje‘ na veškerých prohlídkách ochotně spolupracovala, a když bylo třeba, ani se nepohla... Na sále rozdávala úsměvy a opět splnila vše podle pokynů, a to i bez mojí přítomnosti. Vážně je to náš andílek,“ chválila Ornella statečnou dcerku v úterý dopoledne na instagramu. Kromě ní má s manželem Josefem Koktou (66) ještě syny Quentina (10) a Svena (3).

Šťastná máma ještě poděkovala všem doktorům a zdravotníkům, kteří se na péči o její dceru podíleli. „A všem ostatním bych jen ráda řekla – dávejte si pozor na znamínka a nic nenechávejte náhodě,“ varovala vnadná modelka, která v současnosti živí rodinu díky instagramu a obchodu s jezdeckými potřebami. 

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová: Kazma mě vezl do porodnice! Choval se jako magor! David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
83 fotografií