Během nedávného živého vysílání Agáty Hanychové, která vařila se svou kamarádkou Ornellou Koktovou, padla řeč na Ornellinu účast ve Výměně manželek. Ta to s manželem Josefem Koktou (66) pojala jako zajímavý experiment, zda vydrží 10 dní bez sebe. Agátiny sledující „holčičky“ jak svým fanynkám říká, se hned pídily po dotazu, zda i ona by do tohoto velmi úspěšného pořadu šla.

„Nepůjdu. Já jsem byla hrozně drahá. Já bych chtěla strašných peněz. Ne, oni mi volali, ale já jsem neměla žádného partnera, tak jsem se ptala, s kým tam mám asi jít? Mám tam jít s mojí mámou nebo chůvou?“ culila se Hanychová. „No, oni se vždycky trefili do doby, kdy jsem neměla partnera, což je málo dnů v roce,“ vysvětlila pobaveně.

Pravdou je, že po rozchodu s Jakubem Prachařem (40) nějakou dobu střídala milence jako ponožky, než zakotvila u Jaromíra Soukupa (54), kterého během pár dní vyměnila za starou lásku Miroslava Dopitu(39). Nastěhovala si ho k sobě, jsou jako rodina, a tak by nabídka od Novy mohla klidně přijít znovu.

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová ve Výměně manželek prozradí děsivé detaily rodinných vztahů tv Nova

Fotogalerie
75 fotografií