Jak Agáta Hanychová, tak následně Josef Koudelka avizovali, že jejich profesionální rozluka přišla po vzájemné dohodě. „Naše cesty se rozešly, každý jsme chtěli dělat tu práci jinak. Už jsme spolu byli dlouho. Naše spolupráce trvala 6 let a už byl čas to ukončit,“ řekla Blesku bývalá modelka. 

Asistent Pepíno ale rozhodně neztrácí čas. Už v pátek si naplánoval cestu za zámožnou influencerkou, kterou na Instagramu sleduje téměř 370 tisíc lidí, Dominikou Myslivcovou, tedy zhruba stejně jako Hanychovou - tu aktuálně sleduje 385 tisíc lidí.

S Myslivcovou si zašel nejspíš na kafíčko a toho času jí dopřál jakousi terapii klidu. "My jsme teďka byly dvě hoďky v klidu. Děkujeme za terapii. Malý začal plakat, takže my už zase jdeme," svěřila se blondýnka na sociální síti. Měla za sebou totiž probdělou noc se svým ani ne dvouměsíčním synkem, který celou noc proplakal. A pokračoval i během dne. 

A pokud si tam domluvili spolupráci a Koudelka jí nabídl své služby asistenta, které plnil 6 let u Agáty, postoupil ve své kariéře o něco výš. U Dominiky, která se ráda obklopuje luxusem, ho totiž čeká zřejmě vyšší plat. A to by si nechal líbit každý. 

Video
Video se připravuje ...

Růžová blondýna Dominika Myslivcová: Problém se šaty! Markéta Reinischová

Fotogalerie
35 fotografií