Agáta informaci o »rozchodu« s Pepínem oznámila na svém instagramu, kde zároveň potvrdila, že část jeho agendy nově převezme bývalý hráč amerického fotbalu Mirek Dopita (39). „Naše cesty se rozešly, každý jsme chtěli dělat tu práci jinak. Už jsme spolu byli dlouho. Naše spolupráce trvala šest let a už byl čas to ukončit,“ řekla Blesku dcera herečky Veroniky Žilkové (62) a režiséra Jiřího Hanycha (65). Údajně sice s Koudelkou už nebude pracovat, nadále ale zůstávají přátelé.

Verze Koudelky zní nicméně maličko jinak, nesedí dokonce ani doba, po kterou měl mladík pro Agátu vlastně pracovat. „Po osmi letech práce u Agáty jsem potřeboval změnu a dohodli jsme se na mém ukončení spolupráce. Zůstanu v tomto oboru, zatím však ještě nemám vybraného nikoho, pro koho budu pracovat,“ řekl Blesku Koudelka, jenž je aktuálně otevřen všem příležitostem.

Ať už spolu strávili let šest, nebo osm, nejde rozhodně o krátkou dobu. Nabízí se proto otázka, proč právě nyní? Podle informací Blesku měl svou roli sehrát Mirek Dopita! Ze služeb Agáty prý Pepína doslova „vyštval“ a jeho úkolů se hodlá chopit sám. Fakt, že jí odteď bude Mirek pomáhat i v práci, ostatně potvrzuje i sama Agáta.

Video
Video se připravuje ...

Speciál letí pro Čechy do Izraele. Bude Fico premiér? A Soukup připraven na výhradní péči o dceru. Bára Horáková, Lukáš Červeny, reuters

Fotogalerie
42 fotografií