Influencerka Agáta Hanychová zažila menší šok, když ve středu po 11 letech zjistila, že má její syn Kryšpín podle českého kalendáře právě v tento den svátek. „Aguš, Kryšpovi přejeme jen to nej,“ napsala jí kamarádka s tím, že má chlapec svátek, což Agátu trochu zmátlo... „Dneska? Ne, vybírám jména tak, aby nebyla v kalendáři,“ odpověděla trojnásobná máma. Kromě Kryšpína má ještě dcery Miu (6) a Rozárku (6 měs.).

Interakce ji natolik pobavila, že si ji neprozřetelně dala do stories. A reakce na sebe nenechaly dlouho čekat! „Paní měla pravdu, opravdu má svátek,“ psala jí další žena a přiložila článek z wikipedie, který to dokládá. „Tak pssst,“ odpověděla Agáta. I tuhle výměnu ovšem zveřejnila a doplnila popiskem: „Tak snad mě nesleduje můj syn.“

Jenže co čert nechtěl, přesně to se stalo! „Tak dobrý! Sleduje mě Kryšpín na instagramu, takže budeme asi kupovat nějakej dárek k svátku,“ svěřila se posléze pobaveně. „My svátky moc neslavíme, ale děkuju za upozornění,“ dodala. Teď už to před Kryšpínem neutají! 

Je navíc jen otázka, kdy s něčím podobným přijde Mia... Ta totiž v Česku slaví svátek 12. září na Marii. Rozárie pak shodně s Rozálií může slavit o 8 dní dříve, 4. září. Tu ale (naštěstí pro Agátu) ještě nějaký čas žádné svátky zřejmě zajímat nebudou.

Video
Video se připravuje ...

Válka Vémoly s Kinclem a soud Agáty se Soukupem. A Hamás vnikl do Izraele tunely! Bára Horáková, Lukáš Červený, reuters

Fotogalerie
46 fotografií