Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Britney Spearsová: Potrat po domácku! Alkohol od 13 i drogy

/
  • Britney zažila opravdu mnohé...
    26. října 2023 ● 05:00

    V úterý 24. října konečně vyšla bedlivě očekávaná kniha Britney Spearsové (41) The Woman In Me a čtenáři si rozhodně přijdou na své! Jak uvádí list Mirror, slavná zpěvačka ve svých pamětech probírá svůj potrat „po domácku“ bez přítomnosti lékaře, turbulentní vztah s Justinem Timberlakem (42), slavné kolegy i to, že s alkoholem začala už v dětství. 

  • 1.

    Nevěra a rozchod přes SMSku

    Vztah Britney Spearsové a Justina Timberlakea bedlivě sledoval celý svět. Dvojice se seznámila už ve 12 letech, když natáčeli televizní pořad pro mládež The Mickey Mouse Club na začátku devadesátých let. V roce 1999 oficiálně přiznali, že jsou spolu, a v roce 2002 oznámili rozchod. 

     

    V popkultuře z toho tehdy byla velká událost... Justin nazpíval slavný hit Cry Me a River (doslova „vyplač mi řeku“), v níž ho herečka velmi podobná Britney podvede a on ji opustí. Britney teď ve své knize poprvé přiznala, že na nevěru opravdu došlo, z její strany mělo jít ale „jen“ o jednu líbačku, zatímco Justin měl sex hned s několika milenkami. „Já byla zobrazovaná jako lehká holka, zatímco on byl miláčkem Ameriky,“ posteskla si nad nespravedlností. 

    Příliš citlivosti podle Brit nepředvedl Timberlake ani v rozchodu. Zatímco natáčela videoklip k písní Overprotected, poslal jí SMSku o dvou slovech: „Je konec!!!“ Britney se ihned složila a začala usedavě plakat, musela se ale sebrat a pokračovat v natáčení. 

  • 2.

    Strach o život

    Během třináct let trvajícího opatrovnictví se prý popová princezna obávala o svůj holý život! Bála se, že se ji její vlastní rodina pokusí zabít. 

     

    Když Britney vzpomínala na své nejtemnější chvíle během ztráty svéprávnosti, kdy za ni otec Jamie rozhodoval o všech jejích životních záležitostech, svěřila se, že se „v různých příležitostech bránila“. Bojovat se prý snažila například proti tomu, když jí otec vzal přístup k mobilnímu telefonu. Britney popsala, jak se pokoušela „propašovat soukromý telefon a snažila se osvobodit“, ale rodina ji vždycky přistihla.

    Zpěvačka pak pokračovala, že po čase ztratila motivaci, začala být unavená a vystrašená a bála se o vlastní život. „Poté, co mě drželi přikurtovanou na lehátku, jsem věděla, že mě mohou kdykoli spoutat. Mohli se mě pokusit zabít, pomyslela jsem si. Začala jsem přemýšlet, jestli mě opravdu chtěli zabít,“ napsala..

    Britney Spears poprvé po kolapsu v roce 2007
    Autor: profimedia.cz

  • 3.

    Slavné rivalky

    O tom, jak to spolu mají Britney Spearsová a Christina Aguilerová, se spekuluje už roky! Slavné divy jsou často stavěny proti sobě jako nesmiřitelné rivalky. Ale jak je to ve skutečnosti? Britney v knize popsala jedno setkání v Las Vegas, které naznačuje, že kamarádky asi nikdy nebudou.

    Britney Spears a Christina Aguilera v roce 2000
    Autor: profimedia.cz

    Na jednom ze svých turné skončila prý „s většinou stejných tanečníků, jako Christina“. Když ale Christinu po koncertě uviděla na vlastní oči, ta už byla tak trochu „v jiném vesmíru“. Britney pak raději než s kolegyní zpěvačkou trávila volné chvíle s tanečníky v bazénu a ve vířivce. 

    Christina Aguilera v roce 2000.
    Autor: Profimedia.cz

  • 4.

    Zakázané látky

    Ani Britney ovšem nebyla svatá. Rozchod s Timberlakem jí prý tak moc zlomil srdce, až se uchýlila k zakázaným látkám! Britney se tehdy rozhodla změnit prostředí a přestěhovala se z Los Angeles do New Yorku. Ven moc nechodila, zůstávala hlavně ve svém luxusním bytě. Jednoho dne se ale rozhodla vyzkoušet marihuanu! Bratranec ji vytáhl do „sexy undergroundového klubu“, kde si dala „pár šluků z jointa“. Dnes už je marihuana pro osoby starší 21 let v New Yorku legální. 

  • 5.

    Timberlake nic nechápe!

    Britney a Justin se rozešli před více než 20 lety, ale podle ní Justin stále nechápe, jak moc jí ublížil. Videoklip Cry Me a River se stal obrovským hitem a všichni o něm mluvili. V knize píše: „Myšlenka, že jsem ho zradila, dodala albu smysl. Všem ho bylo moc líto a na mě to hodilo špínu. Připadalo mi, že v té chvíli neexistuje způsob, jak říct svou verzi příběhu. Nemohla jsem to vysvětlit, protože jsem věděla, že nikdo nebude na mé straně. Justin je přesvědčil, že já jsem ta špatná. Myslím, že si Justin neuvědomoval, jakou moc má, když mě očerňuje. Myslím, že to nechápe dodnes. Poté, co vyšla Cry Me a River, kamkoli jsem přišla, mohli mě vypískat. Chodila jsem do klubů a pískali na mě a bučeli. Jednou jsem šla na zápas Lakers se svou mladší sestrou a jedním z bratrových kamarádů a celá aréna na mě bučela,“ popsala těžké časy. 

     

  • 6.

    Místo svatby okno

    Britney se v roce 2004 během opilecké noci v Las Vegas neslavně provdala za svého přítele z dětství Jasona Alexandera. Manželství bylo anulováno a skončilo za pouhých 55 hodin. Britney však tvrdí, že si na události této noci nepamatovala a její rodina ji musela druhý den do všeho zasvětit. Prý jim řekla, že se „jen bavili“, ale její blízcí v tom neviděli nic vtipného.

     

    Z události prý naopak dělali „příliš velkou vědu“ a chovali se, jako by „rozpoutala třetí světovou válku“. Zbytek pobytu prý strávila pláčem, zatímco se vyřizovaly právní papíry.

  • 7.

    Alkohol od 13

    Alkohol okusila Britney už jako malá holka. V knize píše, že s maminkou začala pít koktejly, kterým přezdívaly „toddies“, když jí bylo pouhých 13 let. Tvrdí, že jezdily dvě hodiny na pláž, kde popíjely daiquiri. Během jízdy prý také popíjela „malé“ White Russians, které jí chutnaly jako zmrzlina. Tyto dny popsala jako jedny z nejšťastnějších v jejím dětství. Prý to byl její kousek nebe!

  • 8.

    Potrat po domácku

    V jedné z nejsrdceryvnějších částí knihy Britney vzpomíná na mučivé bolesti při potratu. Justin Timberlake prý „nebyl šťastný“, když zjistili, že je těhotná, a tak se rozhodli pro potrat – nicméně kdyby bylo na ní, dítě by si prý nechala.

     

     

    Dvojice byla odhodlaná udržet všechno v tajnosti, a tak si Britney vzala léky doma bez přítomnosti lékaře. Po užití pilulek trpěla „nesnesitelnými křečemi“ a celé hodiny ležela na podlaze v koupelně v agónii. Justin ji však do nemocnice neodvezl, místo toho jí jen hrál na kytaru, zatímco ona plakala. Britney přiznala, že tento zážitek, který byl podle jejích slov jednou z nejbolestivějších věcí, které v životě zažila, ji na nějakou dobu poté rozhodil.

  • 9.

    Románek s Colinem Farrellem

    Po rozchodu s Justinem Timberlakem prožila Britney krátký románek s hollywoodským fešákem Colinem Farrellem. Zpěvačka práskla, tehdy dorazila na natáčení jeho filmu S.W.A.T. a byla pozvána, aby se usadila do křesla pro režiséra. Po natáčení za ní Colin přišel a požádal ji o „pokyny“. Slovo dalo slovo a následující dva týdny skoro nevylezli z postele. „Bylo to jako rvačka, váleli jsme se po sobě, chytali jsme se tak vášnivě, jako bychom se prali na ulici,“ popsala žhavé chvilky. Farrell ale médiím na otázky řekl, že je Britney jenom kamarádka, a zpěvačku to pak přestalo bavit. „Ale chvíli jsem si myslela, že by tam něco mohlo být,“ svěřila se. 

  • 10.

    Galerie

    Na více fotek se podívejte do galerie. 

     

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Šavlový tanec podle Britney Spears Instagram

    Fotogalerie
    109 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

Uživatel_5629124: Miluju Britney❤️

(26. 10. 2023 15:33)

spania: Byla to tak krásná,milá a na první pohled slušná holka...To už dávno není pravda.Její písničky mám ale ráda pořád.

(26. 10. 2023 14:52)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy