Jamie Spears byl až do roku 2021 poručníkem labilní zpěvačky Britney Spearsové. Hlídal její konta, její zdravotní stav, dokonce i její milostný život - měla zakázáno se vdát či mít dítě, jelikož se nebyla schopná postarat ani sama o sebe a o své dva starší syny, natož o miminko. Proti rozhodnutí soudu se však léta bouřila a nakonec se i soudila. A jakmile získala zpět emancipaci, adresovala svému otci prostřednictvím sociálních sítí několik pořádně peprných slov.

Mimo jiné mu vzkázala i to, aby „shořel v pekle“. A od toho, jak se zdá, nebyl nyní Jaime moc daleko. Kvůli silné infekci musel být hospitalizován v nemocnici, a dokonce podstoupil operaci. Jak informuje magazín Page Six, jeho stav nebyl vůbec ideální. „Byl několik týdnů hospitalizován na infekčním zařízení, kde se na takové problémy specializují,“ tvrdil jeden ze zdrojů výše zmiňovaného magazínu. Ze špitálu byl však podle všímavých paparazzi již propuštěn.

Video
Video se připravuje ...

Šavlový tanec podle Britney Spears Instagram

A co více, byl už viděn na veřejnosti. Na první pohled ovšem bylo zjevné, že výrazně zhubnul a sešel. Nemoc, ať už měla jakoukoliv příčinu, s ním pořádně zamávala. Navíc to není jediný zdravotní neduh, který ho v poslední době trápil. V srpnu musel do nemocnice kvůli problémům s kolenem, aby podstoupil výměnu kloubu. Rovněž se spekulovalo i o tom, že během léta byl v protialkoholní léčebně kvůli dlouholetým problémům s pitím. To ale bylo vyvráceno jako fáma.

Fotogalerie
102 fotografií