Rozchodu Britney Spearsové a Sama Asghariho podle amerických médií předcházely hlasité a násilné hádky a také zpěvaččina nevěra s údržbářem, kterou prý měly zachytit kamery na jejich pozemku. Co vše je na tom pravdy, to se nejspíš hned tak nedozvíme. Jisté však je, že plavovlasá pěnice napsala na svůj oficiální účet na sociální síti prapodivný text plný vykřičníků, v němž se rázně vyjádřila ke konci svého manželství...

„Jak každý ví, že Sam a já už nejsme spolu... 6 let je dlouhá doba být s někým, takže jsem z toho trochu v šoku, ale... Nejsem tu proto, abych vysvětlovala proč, protože upřímně - nikomu do toho nic není!!! Ale už jsem tu bolest, doopravdy, nedokázala dále vydržet!!!“ uvedla Britney u videa, na němž je zachycena při jedné ze svých zběsilých choreografií.

„Nějakým telepatickým způsobem mi chodí tolik zpráv od přátel, nad kterými se mi rozplývá srdce,“ pokračovala zpěvačka poněkud záhadně a jistě nejednoho svého fanouška zmátla oním 'mimosmyslovým' příjímáním zpráv... „Můj instagram se může zdát perfektní, ale je to daleko od reality a myslím, že to všichni víme!!! Ráda bych ukázala své emoce a slzy tak, jak se opravdu cítím, ale z nějakého důvodu jsem vždy musela skrývat své slabosti!!!

Kdybych nebyla silným vojákem svého táty, poslali by mě pryč na místa, kde by mě léčili doktoři!!! Ale to je tak, když jsem nejvíc potřebovala rodinu!!! Máš být milován bezpodmínečně... ne za podmínek!!!!“ běsnila Britney a na okamžik nebylo jasné, zda se zlobí spíše na Sama - anebo na svého otce Jamese (71). Ten působil po dlouhých 13 let jako její opatrovník, zatímco ona byla nesvéprávná - v otcově područí se nesměla například vdát či si pořídit dítě.

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears si pořídila taneční tyč. Instagram

„Teď budu co nejsilnější a budu se snažit!!! A vlastně se mi daří sakra dobře!!! Mějte hezký den a nezapomeňte se usmívat!!!“ zakončila své prohlášení. A to, že ji konec velké lásky nijak nepocuchal, dokázala hned na dalším příspěvku - šlo o video, na němž se za doprovodu písničky I Put A Spell On You v podání Annie Lennoxové (68) lascivně válí v posteli, oděná jenom v kalhotky a spoře zakrytá dekou. A aby toho nebylo málo, rozhazuje u toho nožky.

Že by to byla ťafka směrem k Samovi? Na dalších, hned záhy zveřejněných záběrech se totiž dobře baví v pánské společnosti... Její dnes již bývalý partner přitom informaci o jejich rozchodu napsal na sociální síť způsobem, jenž budil dojem, že mezi nimi vše skončilo velice poklidně a bez dramatu... „Po šesti letech vzájemné lásky a závazku jsme se s manželkou rozhodli ukončit naši společnou cestu. I nadále ctíme lásku a úctu, kterou mezi sebou máme, a já jí vždy budu přát to nejlepší,“ uvedl na svém profilu.

Fotogalerie
141 fotografií