Zprávu o jejich rozchodu potvrdil na svém instagramu. „Po šesti letech vzájemné lásky a závazku jsme se s manželkou rozhodli ukončit naši společnou cestu. I nadále ctíme lásku a úctu, kterou mezi sebou máme a já ji vždy budu přát to nejlepší. Ho*vna se dějí,“ vyjádřil se Sam Asghari.

Zdá se, že se svým vyjádřením snažil navodit alespoň klidný rozvod. A to i přesto, že v minulosti tvrdil, že má podezření, že ho Spearsová podvádí. Podle zdroje pro TMZ ho měla zpěvačka podvádět s údržbářem jejich domu v jižní Kalifornii. Existují i kamerové záznamy natočené na jejich pozemku, které naznačují, že mu Britney byla nevěrná

Asghari měl taktéž podezření, že Britney požádala svého zaměstnance, aby ji natáčel na video, když byla nahá. Zdroj uvedl, že takovým chováním se zpěvačka vystavovala jistému riziku a její nevěra byla nakonec poslední kapkou pro Sama, který se následně rozhodl pro rozvod. 

Z nejnovějších zpráv vyplynulo, že Britney několikrát svého manžela napadla i fyzicky. Přátelům se svěřil, že ho začala bít pěstmi, když spal. Začátkem tohoto roku, v době, kdy mělo k incidentu dojít, se pak na veřejnosti objevil s monoklem pod okem a modřinami na pažích. Netajil se ani tím, že párkrát musela během hádek zasáhnout i policie, nedávno Britney dokonce zastavil bodyguard, když chtěla svého muže napadnout. 

Další zdroj také uvedl, že Britney Spearsová byla fascinovaná noži, které rozházela po jejich kalifornském sídle. Podle něj byla popová princezna paranoidní a žila ve strachu, že ji chce někdo dostat, a nože používala jako obranu. Manžela její posedlost ostrými noži znepokojovala, kolikrát až strašila. 

Z jejich rozchodu je nešťastná i zpěvaččina matka Lynne. Doslova zuří, že Sam opustil její dceru. Jejich manželství prý opustil už před měsícem, zrovna v době, kdy byla její dcera na sestupu. Má o ni strach, proto ji nyní prosí, aby se odstěhovala z jejich společného domu a nastěhovala se zpět k rodičům. 

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears si pořídila taneční tyč. Instagram

Fotogalerie
53 fotografií